Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Sok nő miért hülyíti a férfiakat?

Sok nő miért hülyíti a férfiakat?

Figyelt kérdés

Úgy értem persze kell húzni a férfi agyát ez nyílván való,de sok nő miért a saját maga fényezésére használja fel a férfit?

Sok nő már az elején tudja hogy semmit nem akar a férfitól,de ennek ellenéra a bolondját járatja vele,akár hónapokig is.Persze a férfi is hibás mert bedől neki ez is nyílván való.De van olyan amikor a férfinek nem nyílván való hogy a nő csak szórakozik vele.Ez mire jó?

2012. aug. 27. 13:45
1 2 3
 1/25 A kérdező kommentje:
Nem általánosítok a félre értések elkerülése végett!De szerintem sokan belefutottak már ilyen nőben vagy akár férfiba is.A nő kiönti lelki szennyesét gondját baját a férfi a bizalmában engedi aztán szó nélkül lelép.Persze férfiba nőben is van ilyen.De ez miért jó?Valakitől vagy akarok valamit vagy nem.Vagy ez csak nekem egyértelmű?Akarok tőle valamit vagy nem,ennyi az egész.Miért kell szórakozni a másikkal?
2012. aug. 27. 13:48
 2/25 anonim ***** válasza:
80%
Ha jól gondolom, amiatt az egy hölgy miatt, akivel pórul jártál lett "sok nő" a kérdésben.
2012. aug. 27. 13:48
 3/25 anonim ***** válasza:
100%

Ennek sokféle oka lehet.

Van az a nő, aki tényleg csak fényezni akarja magát, megmutatni a világnak, hogy na, ez meg ez meg ez a pasi is értem rajong.

De an az az eset is, amikor a nő véletlenül ad le jeleket, amiből a pasas mást vesz le, mert félreérti. És ilyenkor még utána is lehet, hogy a nő folytatja, mert ő tényleg azt hiszi, hogy csak barátkozik, vagy éppen soha senkinek nem tetszett, és végre jó érzés, még ha a férfi őt nem is érdekli...

Tehát érdemes megnézni a körülményeket. Mert más, ha a nő meghívatja magát mindenhova, vagy ha csak arról van dzó, hogy mosolyog és nevet a vicceken...

2012. aug. 27. 13:50
 4/25 A kérdező kommentje:
Igen a cím félre sikeredett,nem így kellett volna feltennem a kérdést.Azért sok nő mert nem csak én jártam így.Szerintem sok férfival eljátszották már ezt.Persze nővel is,de egy nőt más mitívál szerintem ilyen esetben mint egy férfit.Tehettem volna úgy is a kérdést hogy sok ember.
 5/25 anonim ***** válasza:
55%

bár én nem vagyok lány, de szerintem azért csinálják,hogy kiderítsék, mennyire kapósak és növeljék az önbizalmukat

17f

6/25 A kérdező kommentje:

ma 13:50

Igen az biztos igaz,de akkor miért csinálja ezt valaki hónapokon keresztül?Mert azt mondom hogy pár hétig vagy pár találka elejéig csinálja ezt az még ok.Akkor így jártam,de amikor valaki hónapikig szórakozik valakivel így az már gusztustalan.Én is megtehettem volna ezt nőkkel,de az elején leszögeztem hogy vagy nem lesz semmi,vagy most éppen csak szex kapcsolatot akarok,vagy éppen senkitől nem akarok semmit.

2012. aug. 27. 13:53
 7/25 A kérdező kommentje:
Legalábbis én úgy gondolom hogy úgy lenne korrekt ha az elején megmondja hogy figyi nem akarok semmit tőled,vagy nem tőled hanem egyáltalán nem kell nekem férfi sem kapcsolat.
2012. aug. 27. 13:55
 8/25 anonim ***** válasza:
100%
Ezt én sem értem. Én pl. nő vagyok és jártam már így férfival. Utólag én is így éreztem mint ahogy fent a kérdés alatt le volt írva, hogy már az elején valószínűleg tudta, hogy nem akar tőlem semmit, de hónapokig úgy viselkedett velem mintha én lennék neki a nagy Ő. Vagy bosszú, vagy gonoszság, vagy nem tudják beleképzelni a másik helyébe magukat, vagy nincs érzésük, vagy nem tudom.
2012. aug. 27. 13:56
 9/25 anonim ***** válasza:
teljesen igazad van,rosszat fogtál ki sajnos:|
2012. aug. 27. 13:57
 10/25 A kérdező kommentje:
Szóval én a az típus vagyok aki szeret kűzdeni egy nőért,csak akkor néha azért az ember "hálát" is lásson cserében,vagy is érzékeltessék vele hogy nem felesleges a dolog.Csak sajnos ezt az elején nem lehet tudni még minden esetben,vagy is vannak félre érthető jelek,vagy ha nem is félre érthető de mondjuk nagyon tetszik valaki és akkor se lát se hall az ember.Hát valószínű igen rosszat fogtam ki.Bár csak lenne egy olyan nő aki értékeli mind ezt ha egy férfi küzd érte,én küzdő típus vagyok és élvezem is ezt,de azt má nem annyira amikor hülyére vesznek.
2012. aug. 27. 14:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!