Sok nő miért hülyíti a férfiakat?
Úgy értem persze kell húzni a férfi agyát ez nyílván való,de sok nő miért a saját maga fényezésére használja fel a férfit?
Sok nő már az elején tudja hogy semmit nem akar a férfitól,de ennek ellenéra a bolondját járatja vele,akár hónapokig is.Persze a férfi is hibás mert bedől neki ez is nyílván való.De van olyan amikor a férfinek nem nyílván való hogy a nő csak szórakozik vele.Ez mire jó?
"Bár csak lenne egy olyan nő aki értékeli mind ezt ha egy férfi küzd érte,én küzdő típus vagyok és élvezem is ezt,de azt má nem annyira amikor hülyére vesznek."
Én éve óta ugyanezt várom, hogy találkozzak egy olyan férfival aki képes értem küzdeni, és nem csak eljátsza, hogy mennyire is kellek neki aztán ha 1 randi után már nem fekszem le vele, többet nem is keres.
Lehetőségek, amiért "sok nő hülyíti a férfiakat":
- Ennyi idő kellett, hogy megismerjen. Kezdetben ő maga is komoly kapcsolatot akart, de nem tetszett neki, amit tapasztalt (a helyesírásod nekem se jön be:P) és inkább lelépett.
- Megbízhatatlan, állhatatlan, könnyelmű, felületes ember. Ilyenek vannak, de felesleges általánosítani. Tehát rosszul választottál, örülj, hogy megszabadultál tőle. Viszont, fejleszd az emberismeretedet, tanulj a hibádból, hogy legközelebb elkerüld ezt a típust.
- Egy alakulóban lévő kapcsolatnál hiba az elején "bedőlni", és már hosszútávú terveket szövögetni. Előbb szép lassan meg kell ismerkedni a másikkal, hogy ne érjen kellemetlen meglepetés. Ehhez sokat kell beszélgetni, közös programokat szervezni, kettesben lenni, és főleg figyelni a párunkra!
A panaszkodás egyébként is visszás érzéseket kelt az emberben. Aztán elgondolkodtál-e azon, hogy TE mit csináltál rosszul, hogy így alakultak a dolgaid? Biztos, hogy csak a másik hibázott? Vagy neked is van ebben részed? (És akkor belép a fenti 3 eshetőség.)
ma 14:06
Mennyi dős vagy?:D
Küldesz képet?:D
ma 14:26
Igen írtam is utánna hogy férfiak nők is ugyan úgy,csak a nőket vszínű más motíválja és talán ők tudatossan is csinálják többnyire.
ma 15:43
Egyet értek!
14:06 vagyok. 31 éves.
"én is ilyen küzdő típus vagyok csak sajnos a mai lányok nem várják el hogy udvaroljunk nekik..ma már csak a szex számít.."
Érdekes. Ha nem fekszem be egy pasi ágyába 2 órán belül már hüly. kis pi...-nak tart és azt vágja a fejemhez, hogy biztosan szűz vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!