Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Sok nő miért hülyíti a férfiakat?

Sok nő miért hülyíti a férfiakat?

Figyelt kérdés

Úgy értem persze kell húzni a férfi agyát ez nyílván való,de sok nő miért a saját maga fényezésére használja fel a férfit?

Sok nő már az elején tudja hogy semmit nem akar a férfitól,de ennek ellenéra a bolondját járatja vele,akár hónapokig is.Persze a férfi is hibás mert bedől neki ez is nyílván való.De van olyan amikor a férfinek nem nyílván való hogy a nő csak szórakozik vele.Ez mire jó?

2012. aug. 27. 13:45
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
100%

Sajnos jártam már úgy férfival,hogy én szerettem volna vele lenni,és eleinte úgy is tűnt,hogy összejövünk.Aztán közölte,hogy legyünk barátok.19 évesen azért ez nagyon földhöz vágott,mert nagyon belé voltam esve.Viszont a fordítottja is megtörtént már egy kollégámmal.Mellém rakták dolgozni,minden nap együtt voltunk 8 órát és sokat beszélgettünk.De részemről csak barátságnak indult,nem flörtölgettem vele csak beszélgettünk.Aztán elkezdett nyomulni rám de elég durván,és még az elején közöltem vele,hogy én nem így gondoltam a dolgokat.Utána persze le lettem hordva mindenféle kőszívű r*bancnak.Pedig legjobb tudomásom szerint nem kellettem magam neki.

Szóval ez oda-vissza működik,nem nemfüggő a dolog.És egy megjegyzés:a férfiak sem nagyon törik manapság azon magukat,hogy udvaroljanak.Nem mindig a nőket kellene hibáztatni.25/N

2012. aug. 27. 20:36
 22/25 anonim ***** válasza:
A nő is lehet ösztönlény,csak még mellette gonosz is.
2012. aug. 27. 22:36
 23/25 anonim ***** válasza:

Velem épp egy pasi szórakozik itt pár hete. Én meg már úgy vagyok vele, hogy ha játszik, akkor játszom vele. De már nem veszem komolyan. Csak szavak. Eleinte zavart, mert nem értem mi a célja az egésszel, de végülis miért ne flörtölgessünk?! Belefér.

Részemről ha úgy látom, hogy valaki érdeklődik irántam, és nekem nem jön be a dolog, elég hamar szólok, hogy bocs, ez van. Nem szeretem hülyíteni a pasikat. Kellemetlenül érzem magam tőle. Viszont egy barátnőm szeret ezzel szórakozni. Úgy van vele, hogy akit lehet, aki hagyja magát, azt miért ne? Különbözőek vagyunk.

Ezt nem tudom, csak tippelem, hogy nála ez olyan "engem is hülyítettek épp elegen, akkor én miért ne" dolog lehet.

2012. aug. 28. 00:51
 24/25 anonim ***** válasza:

Majd megkérdezem a lakótársamat az okokról, ő pont ilyen hülyítős.

De talán az önbizalmát, az egóját akarja ilyen módon növelni. Beszélgettem vele párkapcsolati témában, férfiakról általánosságban, hát szerintem egy 15 éves szintjén van 27 évesen. Most betalálta egy pasi, régi ismerőse, aki ugyanolyan hülyítős, mint ő. Emberére akadt, összevissza kavarnak egymással.

2012. szept. 10. 15:54
 25/25 anonim ***** válasza:

Sok férfi miért használja ki a nőket? :) Azt hiszem erre senki nem fog nekem itt válaszolni.

Én sem tudok a te kérdésedre válaszolni. Kérdezd meg attól, aki hülyít.

Amúgy attól függ, mit nevezünk hülyítésnek.

Épp az egyik kérdéshez írtam, hogy van egy zaklatóm. Ő csak barátságot akar, nem akar semmit, mégis folytonosan bombáz a leveleivel, képeivel, idióta kérdéseivel, hogy mit gondolok róla, randiznék e vele. És persze folyton elutasítom, de nem áll le. Olyankor jön azzal, hogy de ne értsem félre, ő nem akar semmit. Ugyan már, nem vagyok hülye!

Szóval ha az ő részéről nézzük, én is hülyítem őt. Mert nem küldtem még el a p*csába, hanem próbálom szépen és finoman lekoptatni. Valamint ezt kedvesen is teszem...szóval csak játszom vele minden bizonnyal. ;)

2012. szept. 10. 17:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!