Olyan a családi életetek, mint amilyennek elterveztétek fiatalabb korotokban?
Gyerekek száma,kialakult hagyományok,minden jöhet.
Köszönöm szépen a válaszokat
Igen, olyan amilyennek elképzeltem régen. 2 gyermek van, egy hiányzik még, dolgozunk rajta.
Bár úgy képzeltem, mindez előbb jön el pár évvel, viszont annyira kitolódtak az egyetemi tanulmányaim saját tökörészésem miatt, hogy később tudtunk a párommal összeházasodni és családot alapítani.
12-eshez csatlakozom. Soha semmilyen tervem nem volt. Emlékszem 23 évesen egy pasi, úgy közeledett hozzám, hogy mondjam el, hogyan képzelem el az életem. Én meg csak néztem rá bambán, hogy honnan a fenébe tudnám én azt megmondani. Ahogy jönnek a döntéshelyzetek, döntök. Aztán alakul úgy, ahogy.
Most van egy olyan kisfiam, akit a legmerészebb álmaimban sem tudtam volna elképzelni. Olyan fantasztikus a srác, hogy csak lesek, hogy lehetek ilyen szerencsés. :)
Egyébként független vagyok. Anyagilag stabil a helyzetem.
Egy dolog nem akar összejönni. 20 éve folyamatosan fogyókúrázok, abban a reményben, hogy egyszer majd csak sikerül az álomalak. Hát még nem sikerült...de nem adom fel!
Nem volt konkrét terv, de elképzeléseimhez képest jobban alakult mint vártam.
Már nagyon régóta megtaláltam az igazit, lett anyagi biztonság kutyus, és most jön a baba...
Kicsit félek a jövőtől de hA ÍGY MARAD AHOGY MOST VAN AKKOR CSAK BOLDOG LEHETEK...:)
26/L 15hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!