Van még akinek olyan a férje (párja), amilyennek kislányként régen megálmodta?
Külső és belső dolgokra is gondolok. Mikor kislány voltam (12-13 éves) mindig barna hajú és kék szemű férfi volt az ideálom, olyan valaki aki még gitározni is tud. Később fontossá vált, hogy legyen megbízható, humoros, kedves, művelt...
Egy délután a parkban összetalálkoztunk és 3 hónap múlva már a párom volt...
Nem igaz, hogy nincsenek, vagy nem voltak vitáink, de Vele gyerekkori álmom vált valóra. Van valaki hasonlóan? :)
Kislányként-nagylányként volt egy elképzelésem egy igazán szép családról.
Ezt szerencsére sikerült megvalósítani a férjemmel.
Amikor a 18. szülinapom volt, a barátaimmal hatalmas bulit csaptunk. Megkérdezték, mi a 3 kívánságom, miután efújtam a gyertyákat. És én a következő hármat kívántam: a férjem legyen falusi, mert városi lévén tudom, hogy a város fiúk nagy része járatlan a ház körüli munkákban, és én szeretem, ha egy férfi talpraesett, a második kívánságom az volt, hogy ez a pasi batnahajú, barna szemű és legalább 180 cm magsa legyen, és szülessen tőle 3 kisfiam! MINDEN VÁGYAM VALÓRA VÁLT!!!
A férjemet véletlenül ismertem meg 2 évvel később, és az első percben beleszerettem a sűrű sötétbarna hajába, és gyönyörű szinte fekete szemébe. Kiderült, falun él, bár a városban tanult. Azóta eltelt 10 év, mi házasok vagyunk 8 éve és van három huncut kisfiúnk: 7, 4 és 1 évesek!!! Mi azóta is imádjuk egymást, de már így 5-en, 4 barna hajú és barna szemű "pasi" és én! :)
:D
köszönöm válaszaitokat...
csak eszembe jutott elméláztam kicsit. Nemrég beszéltem a párommal...
persze hogy nem a külső a lényeg de azért vannak érdekes dolgok:)
Kulsore nem olyan. Mindig egy kek szemu, barna haju ferfit kepzeltem el. O meg barna szemu, fekete haju es nem is teljesen feher, hanem reszben azsiai. Na, erre nem gondoltam gyerekkoromban!
Amugy belsore jobb, mint amilyen ferfit valaha elkepzeltem es a foglalkozasa is az, amit megalmodtam kicsikent.
Pont tegnap beszélgettünk róla. :D
Külső-belső, sőt még jobb, mint amit anno el tudtam képzelni. :D
Végre egy pozitív kérdés. :D
Sok boldogságot! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!