Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » 16 éves fiu vagyok és 161 cm....

16 éves fiu vagyok és 161 cm. Fogok nőni még? Ráadásul az intim méretem is csak 8 cm. Olyan rosszul érzem magam a bőrömben.

Figyelt kérdés
Szörnyen kétségbe vagyok esve! Mitévő legyek?
2009. júl. 26. 03:50
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

"Az én tippem: egyél meg hetente 4-5 csomag /azt hiszem 20 gr-os/ SÜTŐPORT" ez vicces. ha működne, akkor Nobel díjat kapnál. akkor megprobálhatod a méhcsípéses dolgot is.

az a lényeg hogy befogsz 1-2méhet és a fullánkjával össze szurkálod a péniszed. után 1-2 hétig borogatod. állítólag vastag lesz tőle a himbi-limbi, ami inkább számít, mint hogy 30cm vékony locsol csöved legyen.

2009. júl. 26. 10:09
 12/16 anonim ***** válasza:

"A csajok észre sem vesznek csak elnéznek a fejem felett."

persze rögtön, a a nadrágodra néznek, látják hogy nincs nagy méreted???

azért nem vesznek észre, mert nem vetted észre magad. a csajokhoz oda kell menni és beszélgetni velük, aztán ha figyel rád ,akkor esélyes is lehet, de ne várd hogy jaj de szép vagy és rögtön rád ugrik...

2009. júl. 26. 10:12
 13/16 anonim ***** válasza:
0%
nem akarok tuskó lenni, de 160 centi tényleg alacsony. Van ilyen rendellenesség, nekem is van egy csaj oszttársam, aki még a 150et se éri el (lányok ugyebár alacsonyabbak)... hozzá kell szokni, és keress egy méretben megfelelő csajt.
2009. júl. 26. 10:38
 14/16 anonim ***** válasza:

nálunk van a melóhelyen egy 143 centis lány, és tetszik a pasiknak

én amúgy egyszer szerelmes voltam egy 155 (nálam majdnem 10 centivel alacsonyabb) iszonyat sármos pasasba, de nem kellettem neki :(

szóval csak a kisugárzás számít

2009. júl. 26. 10:48
 15/16 anonim ***** válasza:

Az agy az egy olyan dolog amit még mindig nem értenek meg az emberek nagyon nagy dolgokra képes nekem azt mondogatja mindig az edzőm: (KELETI harcművészet )

Ha te ugy akarod hogy a farkad legyen 30 cm-es akkor annyi lesz,ez nehéz dolog de sikerülhet!

És te nem azért nem fogsz tetszeni egy lánynak mert 160 cm vagy! Vannak olyan lányok akik "nagy hordót szeretik kis csappal:D" (ez csak szélsőség volt"

Biztos találsz majd valakit akit nem érdekel hogy hány centi vagy!

A lényeg az hogy akard! és ha nem sikerül ne ezen rágódj! nem éri meg biztos te valami másban vagy jó !

Találd meg ezt a tulajdonságot és az legyen a szemed előtt hogy igen is te ezt tudod nagyon jól meg azt!:)

2009. júl. 26. 10:49
 16/16 anonim válasza:
De, jó én is ennnyi vagyok csak csaj xD
2010. ápr. 21. 19:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!