16 éves fiu vagyok és 161 cm. Fogok nőni még? Ráadásul az intim méretem is csak 8 cm. Olyan rosszul érzem magam a bőrömben.
"Az én tippem: egyél meg hetente 4-5 csomag /azt hiszem 20 gr-os/ SÜTŐPORT" ez vicces. ha működne, akkor Nobel díjat kapnál. akkor megprobálhatod a méhcsípéses dolgot is.
az a lényeg hogy befogsz 1-2méhet és a fullánkjával össze szurkálod a péniszed. után 1-2 hétig borogatod. állítólag vastag lesz tőle a himbi-limbi, ami inkább számít, mint hogy 30cm vékony locsol csöved legyen.
"A csajok észre sem vesznek csak elnéznek a fejem felett."
persze rögtön, a a nadrágodra néznek, látják hogy nincs nagy méreted???
azért nem vesznek észre, mert nem vetted észre magad. a csajokhoz oda kell menni és beszélgetni velük, aztán ha figyel rád ,akkor esélyes is lehet, de ne várd hogy jaj de szép vagy és rögtön rád ugrik...
nálunk van a melóhelyen egy 143 centis lány, és tetszik a pasiknak
én amúgy egyszer szerelmes voltam egy 155 (nálam majdnem 10 centivel alacsonyabb) iszonyat sármos pasasba, de nem kellettem neki :(
szóval csak a kisugárzás számít
Az agy az egy olyan dolog amit még mindig nem értenek meg az emberek nagyon nagy dolgokra képes nekem azt mondogatja mindig az edzőm: (KELETI harcművészet )
Ha te ugy akarod hogy a farkad legyen 30 cm-es akkor annyi lesz,ez nehéz dolog de sikerülhet!
És te nem azért nem fogsz tetszeni egy lánynak mert 160 cm vagy! Vannak olyan lányok akik "nagy hordót szeretik kis csappal:D" (ez csak szélsőség volt"
Biztos találsz majd valakit akit nem érdekel hogy hány centi vagy!
A lényeg az hogy akard! és ha nem sikerül ne ezen rágódj! nem éri meg biztos te valami másban vagy jó !
Találd meg ezt a tulajdonságot és az legyen a szemed előtt hogy igen is te ezt tudod nagyon jól meg azt!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!