16 éves fiu vagyok és 161 cm. Fogok nőni még? Ráadásul az intim méretem is csak 8 cm. Olyan rosszul érzem magam a bőrömben.
Figyelj!
Én sem tudok jobb tanácsot adni neked a Szójalecitin kapszulánál... :]
Holnap rohanj el egy gyógynövényboltba és vásárolj egy 100 db-os dobozt, kezdj neki haladéktalanul, októbertől beindul a növekedésed, ne aggódj!
Lehetséges, hogy az is a baj nálad, hogy egyfolytában azt mondogatod magadban : "kicsi vagyok", "nem növök", "rosszul érzem magam a bőrömben", stb...
Beleprogramozod valósággal az agyadba, hogy ALACSONY VAGY, erre az agyad szépen végrehajtja a parancsot és nem is fogja növelni a tested... (Mint tudjuk, az agyunk irányítja a testünk funkcióit, a parancsainkat szépen végrehajtja.)
Nem tudom, hogy hallottál-e az AGYKONTROLL módszerről, de többezren bizonyíthatják, hogy MŰKÖDIK! :D
Rákos betegek is meggyógyultak már ezzel a módszerrel, hogy egyszerűen azt a parancsot programozták maguknak : "Egészséges vagyok!... Egyre egészségesebb vagyok!... Napról napra egyre jobban és jobban vagyok!..." És elkezdtek gyógyulni! :D
Hosszú lenne itt most leírnom az Agykontroll módszerét, sok könyvet találsz a könyvesboltokban vagy könyvtárakban, vagy akár az interneten is!
Nagyon könnyen megtanulható, semmibe nem kerül kipróbálni!
Azt ne várd, hogy bárki is valami olyan tanácsot tud neked adni, amivel 2 nap alatt 190 cm-es daliává válhatsz, a növekedéshez a leghatásosabb csodaszerrel is időre van szüksége a szervezetednek (kell sok tápanyag is, amiből a csontjaid, sejtjeid, szöveteid növekedni tudjanak)...
Tehát kell hozzá nagy adag elhatározás és kitartás is!
A kétségbeesést meg felejtsd el : ezután szorítsd össze a fogad és AKARJ NÖVEKEDNI, FEJLŐDNI!!! :]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!