Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » 16 éves fiu vagyok és 161 cm....

16 éves fiu vagyok és 161 cm. Fogok nőni még? Ráadásul az intim méretem is csak 8 cm. Olyan rosszul érzem magam a bőrömben.

Figyelt kérdés
Szörnyen kétségbe vagyok esve! Mitévő legyek?
2009. júl. 26. 03:50
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
72%
Isten hozta kedves userunket ismét, aki fél naponta felteszi ugyanezt a kérdést. Bocs, de csak ugynazokat a válaszokat tudjuk adni? 1. igen, nőhetsz 2. valami gond van a szellemi fejlődéseddel, hogy ennyire ráálltál a témára. Üdv!
2009. júl. 26. 04:01
 2/16 A kérdező kommentje:
A testemmel van gondom! Nem tudok másra gondolni.:(
2009. júl. 26. 04:03
 3/16 A kérdező kommentje:
A csajok észre sem vesznek csak elnéznek a fejem felett.
2009. júl. 26. 04:08
 4/16 anonim ***** válasza:
54%

Figyelj!

Én sem tudok jobb tanácsot adni neked a Szójalecitin kapszulánál... :]

Holnap rohanj el egy gyógynövényboltba és vásárolj egy 100 db-os dobozt, kezdj neki haladéktalanul, októbertől beindul a növekedésed, ne aggódj!

Lehetséges, hogy az is a baj nálad, hogy egyfolytában azt mondogatod magadban : "kicsi vagyok", "nem növök", "rosszul érzem magam a bőrömben", stb...

Beleprogramozod valósággal az agyadba, hogy ALACSONY VAGY, erre az agyad szépen végrehajtja a parancsot és nem is fogja növelni a tested... (Mint tudjuk, az agyunk irányítja a testünk funkcióit, a parancsainkat szépen végrehajtja.)

Nem tudom, hogy hallottál-e az AGYKONTROLL módszerről, de többezren bizonyíthatják, hogy MŰKÖDIK! :D

Rákos betegek is meggyógyultak már ezzel a módszerrel, hogy egyszerűen azt a parancsot programozták maguknak : "Egészséges vagyok!... Egyre egészségesebb vagyok!... Napról napra egyre jobban és jobban vagyok!..." És elkezdtek gyógyulni! :D

Hosszú lenne itt most leírnom az Agykontroll módszerét, sok könyvet találsz a könyvesboltokban vagy könyvtárakban, vagy akár az interneten is!

Nagyon könnyen megtanulható, semmibe nem kerül kipróbálni!

Azt ne várd, hogy bárki is valami olyan tanácsot tud neked adni, amivel 2 nap alatt 190 cm-es daliává válhatsz, a növekedéshez a leghatásosabb csodaszerrel is időre van szüksége a szervezetednek (kell sok tápanyag is, amiből a csontjaid, sejtjeid, szöveteid növekedni tudjanak)...

Tehát kell hozzá nagy adag elhatározás és kitartás is!

A kétségbeesést meg felejtsd el : ezután szorítsd össze a fogad és AKARJ NÖVEKEDNI, FEJLŐDNI!!! :]

2009. júl. 26. 04:35
 5/16 anonim válasza:
70%
Fogadd el magad, mindjárt jobb lesz neked. Pl. csókolózáshoz pont szintben vagy. Az intim méreted meg nem számít, az számít hogy használod... Keress meg egy pszichoterapuetát hogy segítsen elfogadni a tested.
2009. júl. 26. 04:49
 6/16 A kérdező kommentje:
Jó. Ezeket kipróbálom akkor:)
2009. júl. 26. 06:04
 7/16 anonim ***** válasza:
A családban milyen magasak a férfiak (nők), nyilván ha a papád is alacsony, nem lehetsz 2 méter magas, vagy ritkám. Amúgy 21 éves korig nő az ember, úgy tudom, tehát még van esélyed. EZ mindenre vonatkozik! Különben is 16 évesen még olyan kisfiú vagy, majd jönnek a csajok, csak várd ki, nem mindenki egyformán érik! Te ilyen vagy fogadd el magad! Biztos van más, amiben kitünsz, csak gondolkodj!
2009. júl. 26. 07:09
 8/16 anonim ***** válasza:
nem a méret a lényeg..jobb ma egy veréb, mint holnap egy tulok..:)
2009. júl. 26. 08:42
 9/16 anonim ***** válasza:
0%
Nem kell kétségbe esned, bár megértelek. Az én tippem: egyél meg hetente 4-5 csomag /azt hiszem 20 gr-os/ SÜTŐPORT. Ebben van valami, ami a növekedést serkenti. Több ismerősöm gyerekénél bevált. Nincs benne semmi káros anyag, bátran kipróbálhatod!
2009. júl. 26. 09:36
 10/16 anonim ***** válasza:
figyelj valamennyit nőhetsz még mondjuk 18-ig, bár sokat nem, ezt el kell fogadni. Hát az intim mérettel meg barátkozz meg mert 16 évesen azért már kifejlett egy srácnak, szóval az nem lesz a duplája 2 év mulva mondjuk, de ne aggódj, vannak kisfarkú srácok, mégis "elkelnek" ...
2009. júl. 26. 09:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!