Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek, ha reménytelenül...

Mit tegyek, ha reménytelenül szerelmes vagyok egy nálam jóval öregebb férfibe?

Figyelt kérdés

Én 17 éves vagyok,és egy nálam 13 évvel idősebb férfiról van szó. A korkülönbség szerintem nem lenne zavaró,de a köztünk lévő 160 km annál inkább. Nem vagyunk közömbösek egymásnak, egyértelmű utalásokat tesz nekem amikor találkozunk, de ez évente csak párszor van. Idén háromszor találkoztunk, és teljesen beleszerettem. Nagyon szeretek vele lenni, és el se tudom képzelni az életem nélküle, de nem keres. Nem hív, nem ír. Nem értem...miért nem?! Csak púderel nekem? Így viselkedik az összes nővel? (amikor találkoztunk, voltak más nők is,de csak velem volt végig ) . Vagy tart tőlem a korkülönbség és a km-ek száma miatt? Vagy csak apukám felé van tartással,akivel jó barátságban van?

Nem tudom mit tegyek,tanácstalan vagyok és szomorú.

Bocsánat,ha rossz helyre írtam, de a szerelem témakörben csak lenéztek érte.

A válaszokat előre is köszönöm!

#korkülönbség reménytelen szerelem
2012. aug. 27. 08:48
1 2 3
 21/23 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2012. aug. 27. 18:09
 22/23 anonim ***** válasza:
Milyen viszonyod az apukáddal?Jó?! Hát persze hogy az nem is nagyon van más mintád...honnan is lenne.Apukád hűséges megbízható férfi? Persze hogy az minden kislány ezt gondolja az apukájáról.Apukáddal való kapcsolatoban vannak fájdalmaid ? Nincsenek !? Honnan is lenne mikor már rég lejegelted ,hogy ne is érezd.Tudod egy harminc éves férfi nem szédít egy 17 évest ha csak nem komolyan gondolja.De ő komolyan gondolja nem? Azért látod évente 3 szor.Azért flörtölget szerinte büntetlenül.Hol érdekli hogy neked ezzel fájdalmat okoz.Hiteget vagy csak te érted félre? Nem hiszem nem vagy te buta lány.Akkor miért szenvedsz.Mert olyan mint apukád? NEM .Apa egy szent csak éppen egy szar alak. Te meg egy az egyben vetted a lapot.Menj el családállításra.Különben soha nem fogsz átlátni az ilyen szar alakokon.Légy bátor és p@csázd ki rosszul rögzült mintákat különben mindig te leszel az aki csak vágyakozik a jobb ha nem éred el pasik iránt.
2020. szept. 5. 01:22
 23/23 anonim ***** válasza:
Régi a kérdés oké vettem én is a lapot?Egyébként mi lett?
2020. szept. 5. 01:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!