Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek, ha reménytelenül...

Mit tegyek, ha reménytelenül szerelmes vagyok egy nálam jóval öregebb férfibe?

Figyelt kérdés

Én 17 éves vagyok,és egy nálam 13 évvel idősebb férfiról van szó. A korkülönbség szerintem nem lenne zavaró,de a köztünk lévő 160 km annál inkább. Nem vagyunk közömbösek egymásnak, egyértelmű utalásokat tesz nekem amikor találkozunk, de ez évente csak párszor van. Idén háromszor találkoztunk, és teljesen beleszerettem. Nagyon szeretek vele lenni, és el se tudom képzelni az életem nélküle, de nem keres. Nem hív, nem ír. Nem értem...miért nem?! Csak púderel nekem? Így viselkedik az összes nővel? (amikor találkoztunk, voltak más nők is,de csak velem volt végig ) . Vagy tart tőlem a korkülönbség és a km-ek száma miatt? Vagy csak apukám felé van tartással,akivel jó barátságban van?

Nem tudom mit tegyek,tanácstalan vagyok és szomorú.

Bocsánat,ha rossz helyre írtam, de a szerelem témakörben csak lenéztek érte.

A válaszokat előre is köszönöm!

#korkülönbség reménytelen szerelem
2012. aug. 27. 08:48
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
100%
én tavaly hasonló cipőben jártam,de én voltam 20,a pasi 50 ,nem megy ki ez a pasi a fejemből,
2012. aug. 27. 09:32
 12/23 anonim ***** válasza:
34%

A te korodban még rengeteg ez a korkülönbség. Ha 27 lennél ő meg 40 akkor már nem lenne, mivel te is megéltél ezt-azt. De így szerintem sok a felfogásbeli különbség.

Jön a suli! Lesz mivel foglalkoznod, szépen elfelejted!

2012. aug. 27. 09:40
 13/23 anonim ***** válasza:
87%

Ismerős szitu.

17 vagyok, Ő 28. Köztünk is 160 km van.

Lehet nem vagy elég egyértelmű és bátortalan. Lehet a fiatal lányok társasága számára ismeretlen terep, bátorítani kell.

Ha egyértelmű jeleket adsz, elmondod neki mit szeretnél kiderül, hogy miért nem keres.

Hidd el, vagy a bizonytalanság miatt nem keres vagy nem érdekled.

2012. aug. 27. 09:43
 14/23 anonim ***** válasza:
100%
#9 - "De nem hiszem, hogy egy 30 éves férfi szerelemből lenne egy 17 évessel. Sokkal valószínűbb az, hogy csak arra a bizonyos dologra kellenél neki." - hát, amikor összejöttem a párommal, Ő volt 17 (hasonlóan a kérdezőhöz), én meg 33. És hát 15 éve vagyunk együtt.... erről ennyit. Természetesen volt "az a bizonyos dolog is":) - de hát párkapcsolatokban ez már csak így szokásos, nem?
2012. aug. 27. 09:46
 15/23 anonim ***** válasza:
51%
Viszont kérdező, azért azon még most, 48 évesen is hátast dobnék, ha valaki "jóval öregebb"-nek nevezne... max "idősebb", vagy "átlagosnál nagyobb korkülönbség", ilyesmi...
2012. aug. 27. 09:49
 16/23 A kérdező kommentje:
Igen,igazad van,de a lényeg így is ugyanaz, tény,hogy nem jó szót használtam.
2012. aug. 27. 09:53
 17/23 anonim ***** válasza:
# 14 Én nem azért írtam ide, hogy veszekedést generáljak. És nem hiszem, hogy egymás haját kellene tépnünk azért, mert nem egyezik a véleményünk. A kérdező feltett egy kérdést és mindenki válaszolhat rá a saját tapasztalatai alapján. Nekem az volt a véleményem erről ami, neked pedig ez. Rendben személyes tapasztalatod van. Nekem meg az a tapasztalatom, hogy mára egyre népszerűbb lett, hogy 30 éves férfiak középiskolás lányokkal vannak együtt. A kérdezőben is felmerült a kérdés, mi van, ha nem csak vele ilyen? Nem akartam senkit megbántani, írtam is, hogy valószínű sokaknak nem fog tetszeni a véleményem. De hála a jó Istennek különbözőek vagyunk, más értékrenddel és gondolkozással.
2012. aug. 27. 10:19
 18/23 anonim ***** válasza:

#17 - nem rémlik, hogy rossz szóval illettem volna a véleményed, nem hogy "hajat téptem" volna... egyszerűen leírtam a saját, a tiédtől különböző tapasztalatomat, ennyi.

Egyébként meg esélytelen, hogy egy ilyen kérdésre jó tanácsot tudjunk adni, hisz ahhoz ismerni kellene a feleket, hogy eldönthessük, az ő esetükben a működésre, vagy a nem működésre látszik több esély.

2012. aug. 27. 11:04
 19/23 anonim ***** válasza:
én 15 vagyok és aki tetszik 27 éves és az orvosom a másik kategóriában eléggé lehurrogtak hogy mégis mit képzelek ,de hát nem tehetek róla..
2012. aug. 27. 12:00
 20/23 anonim ***** válasza:
100%

Kedves utolsó, nekem eszemben sincs lehurrogni, az, hogy valaki megtetszik, nem tudatos döntés kérdése. Viszont tény, hogy az orvos-beteg kapcsolat az egy döntően más viszony, más jogi és etikai szabályokkal. Szóval, ott jobb, ha tényleg maradsz a "tetszik"-szintjén... vagy ha mégis úgy érzed, hogy komolyabbra fordulna, akkor legelőször is egy másik orvost kell keresni, hogy az illető már ne legyen a te orvosod, ne legyen köztetek függőségi viszony, és utána lehet bármi magánjellegű...

Tanárra pont ugyanez áll.

2012. aug. 27. 12:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!