Mi a véleményetek? Elhagyjam?
29 éves nő vagyok, a párommal 3 éve vagyunk együtt. Az utóbbi időben volt pár húzása, ami miatt a szakítás is megfordult a fejemben.
Most megint kiakadtam, de lehet túl érzékeny vagyok.
Kicsit híztam(8 kg plusz),de sportolok, életmódot váltottam, még 4-et kellene, h. elérjem az álomsúlyom, amennyi mindig is voltam.Most 62 kg vagyok.
Elég szarul esett, ami ma a strandon történt. Keni a hátam és mondja, fújjjj, milyen hájak..., de ilyen bunkón mondta. Lehet én vagyok hülye, de annyira szarul esett.:((( Én majdnem elsírtam magam. Mindenki dicsér, h. jól nézek ki, ne is fogyjak többet, ő meg ilyet beszól... Nem szóltam semmit, de nagyon bánt a dolog. Mostanában nagyon bántóak a beszólásai, ha meg megjegyzem, akkor egy hisztérika vagyok.
Van értelme ennek a kapcsolatnak?
sokan elsiklottak a lényeg felett,mégpedig azon,hogy a férfi akit szeret,az elég bunkó kifejezést tett a testére. ez minden nőnek rosszul esne.
és ha valóban rendszeresek a bántó bszólások-akkor ülj le vele,és kérdezz rá,hogy miért csinálja ezt veled.
de én úgy érzem pont az a célja ezzel,hogy vége legyen a kapcsolatnak.
Hát nálunk poén tárgya a "hájam", ami a barátom szerint nem létezik, de fogdozni szereti:)))) Ami azt illeti, én sem szeretek erről beszélni, de ha látja, hogy jó kedvem van, és értem a poént, akkor elereszt egy-két megjegyzést, majd biztosít róla, hogy én vagyok az álomnője, és imádja az alakom, és ne is butáskodjak, nem kell fogynom stbstb:D
De amúgy ne hagyd a barátodnak, hogy beszólogasson, mondd meg neki, hogy keressen jobbat, aztán küldd el a sunyiba!
Nekem pont tegnap mondta a férjem: "itt egy hurka,meg amott is"
Persze nem olyan volt a célzás,mint esetedben,még véletlenül sem vettem magamra,pedig én már szültem.
Szerintem régen rossz,aki az alakváltozasa miatt kiszeret az illetőből.
Igazából azt kérdezném tőled,hogy amikor csinos vagy,meg kívánatos,azt megjegyzi e neked??
Így talán abbahagyja. De mondd, szóltál neki, hogy nem kéne bunkózni? Vagy hallgattál, mint sz..r a fűben. Hangot kell adni, a bunkózásnak és a nemtetszésnek. Akkor talán többet nem fog így beszélni.
De ha te annyira szakítani akarsz ezért a semmiségért, szakíts. Aztán jön egy következő bunkó.. és így tovább.
"Ezen megsértődsz? Nekem az exem három kiló hízás után azt mondta, hogy egy büdös disznó lettem, húzzak magamra zsákot. Akkor mit szóltál volna?"
Látod ő már az exed :D
#18: attól, hogy te kifogtál magadnak egy ilyen tuskót, nem kell egy kevésbé tuskót szent embernek nyilvánítani.
Az én párom egy büdös szót nem szólt mikor híztam, akkor is ugyanúgy szépségemnek hívott mint előtte. Szóval van ilyen is:))
Gondolom nem véletlenül az exed...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!