Mi a véleményetek? Elhagyjam?
29 éves nő vagyok, a párommal 3 éve vagyunk együtt. Az utóbbi időben volt pár húzása, ami miatt a szakítás is megfordult a fejemben.
Most megint kiakadtam, de lehet túl érzékeny vagyok.
Kicsit híztam(8 kg plusz),de sportolok, életmódot váltottam, még 4-et kellene, h. elérjem az álomsúlyom, amennyi mindig is voltam.Most 62 kg vagyok.
Elég szarul esett, ami ma a strandon történt. Keni a hátam és mondja, fújjjj, milyen hájak..., de ilyen bunkón mondta. Lehet én vagyok hülye, de annyira szarul esett.:((( Én majdnem elsírtam magam. Mindenki dicsér, h. jól nézek ki, ne is fogyjak többet, ő meg ilyet beszól... Nem szóltam semmit, de nagyon bánt a dolog. Mostanában nagyon bántóak a beszólásai, ha meg megjegyzem, akkor egy hisztérika vagyok.
Van értelme ennek a kapcsolatnak?
Már bocs, de ha ő vékonyabban ismert meg, szeretett beléd, akkor ne várd már el, hogy 8kg plusszal is ugyanolyan vonzónak találjon.... Senkinek sem tetszik a háj, tőle akkor miért várod el? A többiek, akik szerint pedig nem kellene többet fogynod, valószínűleg tipikus "jóbarátok", akik 1 negatív megjegyzést sem mernek tenni senkinek, nehogy megbántsák.
Szóval nyilván nem tetszel úgy a barátodnak, mint eddig, de erről te tehetsz. Ennek ellenére szeret, hiszen veled van. De azt tényleg ne várd el, hogy úgy vonzódjon hozzád, mint mikor megismert vékonyabban...
Úgy viselkedett, mintha semmi se történt volna... Nem jegyeztem meg, mert akkor meg kihozta volna úgy, h. én milyen egy hisztigép vagyok...
Pedig amúgy tényleg nem vagyok az. NEm ez az első kapcsolatom és soha nem mondtak rám ilyet.
Szerintem túlérzékeny vagy, ami az "életmódváltás" eredménye is lehet. A 8 kg nem "kicsi", hacsak nem szültél. Ha így nem tetszel a párodnak, szerintem érthető, hiszen nem ilyennek ismert meg. Az "elfogadás" egy dolog, az elhanyagolásból eredő elhízást viszont nem hiszem, hogy szó nélkül tolerálni kellene. Én sem szeretnék egy kövér pasit, ha szeretnék eleve olyat választottam volna.
Ha jól értem, a TE "álomsúlyod" egybeesik a párod álmával. Akkor mi a gond? Csak te álmodozhatsz? Ha te várod magadtól, az normális, ha a párod, akkor bunkóság? Nem értem...
A "mindenki" pedig valójában senki, mert egyedül magadnak kell megfelelned. A párodnak nem kell, de akkor viseled a következményeket: hallgatod a beszólásokat vagy kirúgod. Vagy ő rúg ki téged.
35N
Még sosem mondák rád, hogy hisztigép vagy?
Nézd... minden kapcsolatban másképp viselkedik az ember. Abban a kapcsolatban érdemes maradni, amiben fejlődni tudsz, ami a legjobbat hozza ki belőled. Ha te sose voltál hisztis, de a párod ezt hozza ki belőled (nyilván nem ok nélkül nevez hisztisnek!), akkor talán valóban el kéne gondolkoznod a szakításon. De nem a beszólása miatt, hanem azért, mert ez a kapcsolat nem építi, hanem rombolja a személyiségedet.
35N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!