Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Vajon szívesen láttna az apukám?

Vajon szívesen láttna az apukám?

Figyelt kérdés
Az apukámmal 3éve nem beszéltem, és nem találkoztam. Az ok, hogy anyám mindig azt mondta hogy rossz ember.Igy megszakadt a kapcsolat. Ráadásul nem is volt alkalmam megkeressni! Most 17 vagyok és vissza akkarok költözni hozzá. Szerintetek szívesen látna engem?

2012. aug. 26. 15:46
 1/10 anonim ***** válasza:
Hátt erre csak ő tudja a választ,de szerintem nem dobná ki a saját gyerekét:D.
2012. aug. 26. 15:49
 2/10 anonim ***** válasza:

Csak abban az esetben keresd őt,ha tutira nem alkoholista,vagy verős tipus.

Egyébként meg biztosan szeret.

2012. aug. 26. 15:52
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

Ezt csak Ő tudja megmondani... először csak ismerkednék-barátkoznék Vele, hiszen 3 év eltelt, anélkül, hogy kerestétek volna egymást, nem költöznék rögtön hozzá....

Aztán majd, ha láttad a körülményeit és sikerül igazán jóba lenni, akkor lehet érdeklődni, hogy lakhatsz-e ott?

Bár bonyolíthatja a bírósági végzés, meg gyerektartás, meg anyukád véleménye stb.

2012. aug. 26. 15:52
 4/10 A kérdező kommentje:
Nem nem erőszakos meg nem alkoholista sem. Csak itthon nem bírom már elviselni anyámat meg a barátját!
2012. aug. 26. 16:00
 5/10 anonim ***** válasza:
Akkor menj!
2012. aug. 26. 16:03
 6/10 anonim ***** válasza:
50%

Eddig miért nem jutott eszedbe megkeresni?

Ja, most nem tetszik otthon, és elfutnál?

Nem hiszem, hogy ha most az égből odapottyansz neki, se szó, se beszéd beköltözhetsz, ez nem így működik.

Szerintem vedd fel vele a kapcsolatot, magyarázd meg, miért nem kerested, kérdezd meg, ő miért nem, aztán ha kialakul egy apa-lánya kapcsolat, megbeszélhetitek.

2012. aug. 26. 16:08
 7/10 A kérdező kommentje:
Azért mert nem tudtam ! Másik városba is költözünk meg új számot kaptam és már 2 éve probálok vele kapcsolatot keressni de nem tudok mert anyám nem engedte. És most már elszakadt a cérna
2012. aug. 26. 16:18
 8/10 yuda ***** válasza:
Mivel 3 év nagy idő, függetlenül mire emlékszel, ez az idő neki is 3 év. Azóta sok minden megváltozott az életében, úgyhogy azt tanácsolom, hogy egyelőre csak vedd fel vele a kapcsolatot, találkozzzatok, de ne említsd jó ideig még a hozzá költözést, csak ha már újra jó a kapcsolat, nagy a szeretet.
2012. aug. 26. 19:02
 9/10 anonim ***** válasza:

Ha most meg hirtelen lerohanod, nem biztos, hogy jól sül el, hidd el.

Ha anyukád miatt apukád el volt tiltva tőled, lehet, bizalmatlan lesz irányotokba.

Legyél ügyes.

2012. aug. 26. 19:12
 10/10 anonim ***** válasza:
Én szerencsét kívánok neked. Mindenképpen keresd meg, és beszéljetek. De előre ne nagyon éld bele magad a dologba! Nem tudod, mi vár!
2012. aug. 26. 19:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!