Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Van olyan testrészed amit még...

Van olyan testrészed amit még a párod előtt se szívesen mutogatsz?

Figyelt kérdés
Mi az?
2012. júl. 31. 07:04
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
93%
A meztelen fenekem. Sajnos csúnyán heges, a pattanásoktól. Bár már megszoktam, mert őt nem zavarja, sőt, neki is olyan...
2012. júl. 31. 07:05
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
nincs, de az arcomat nem szeretem annyira, mert sok heg van rajta pattanás miatt.
2012. júl. 31. 07:14
 3/11 anonim ***** válasza:
48%

hú én az egész testemet nem szeretem:D

Kövérnek érzem magam,már azt mondják hülye vagyok mert 165/62 xdd am leginkább a hasamat nem szerettem.. de már szeretem:)

2012. júl. 31. 07:21
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
a szőrös seglyukam
2012. júl. 31. 07:50
 5/11 anonim ***** válasza:

Ilyen rész nincsen, pedig messze nem vagyok tökéletes. De amim van az az övé, imádja mindenen porcikám, így nincs mit takargatnom.

24N

2012. júl. 31. 09:13
 6/11 anonim ***** válasza:
a hasam :( borzalmasan meghíztam, és ez főleg a hasamon és a bőrömön látszik, ő azt mondja így is szeret, és tudom, hogy így van, de azóta nem is vetkőzök előtte, azt sem nagyon szeretem, ha hozzáér a hasamhoz :( Az arcom sem szép szerintem, de zacskóval a fejemen sem járhatok.
2012. júl. 31. 10:16
 7/11 anonim ***** válasza:
Oké, hogy a páromat jobb esetben mindenestül szeretem, de azért mégis úgy gondolom, hogy vannak olyan dolgok, amiket az ő testén sem nézegetek szívesen. :D Nálam ilyen a seggluk, meg a lukas fogak. Minek mutogassam?
2012. júl. 31. 11:30
 8/11 anonim ***** válasza:

A szőrös segglukamat. Néha ha meztelenül mászkálok és le kell hajolnom valamiért akkor mindig figyelek, hogy azt ne lássa :D

Más nincs, mindent látott már és nem zavarja úgyhogy most már annyira engem se zavarnak a hiányosságaim.

2012. júl. 31. 13:03
 9/11 anonim ***** válasza:
Bármily meglepő, a p*námat... Meg úgy az egész testemet utálom mutogatni egyébként. Fürödni sem szeretek (természetesen ettől függetlenül minden nap szoktam) a meztelenség miatt.
2012. júl. 31. 13:42
 10/11 anonim ***** válasza:
Volt olyan, amit féltem neki megmutatni (de még mennyi... lógó mell, hurkás has, lottyadtabb popó stb.), de elfogadja és szereti minden porcikámat, így már szívesen mutogatok neki mindent. :)
2012. júl. 31. 19:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!