Van olyan testrészed amit te kifejezetten utálsz a párod pedig pont azt szereti?
Nekem van! :) A combomat túl vékonynak találom, de a barátom imádja :-))
22/L
Nálunk inkább olyan van amitől csúnyának érzem magam, szerinte meg ettől vagyok különleges, és emiatt lettem az, aki és amilyen vagyok:)
Ez a dolog nem más, mint egy bőrhiba születésem óta, a jobb vállamtól a könyökömig tart, mintha szétégettem volna és úgy maradt.. kisebb koromban mindig szégyelltem,úgy öltöztem hogy ne lássák, kicsúfoltak érte stb..ettől erős lettem:) Ezért mondja párom, hogy ha nincs ez a bőrhibám akkor lehet nem leszek ennyire erős személyiség mint amilyen vagyok. Én már elfogadtam magam, bár még most is óvom a tekintetektől ezt a részemet..
21/L
eddig utáltam a combom,mert szerintem kifejezetten vastag...párom imádja...
felszedtem 15kilót fél év alatt és most jutottam el odáig,h eltüntessem...szexelni már nem is akartam,mert annyira tehénnek éreztem magam,úgy szégyelltem..párom szerint viszont szexi és ez még neki pont belefér és nagyon tetszik...
22/N
A férjem imádja a fenekem. Szerintem még millió alakítani való van rajta, teszek érte, de nem olyan gyors a változás.
Miután abbahagytam a szoptatást a mellemnek eltűnt a szép formája és olyan laza lett. Ő szereti, de én nem.
nekem is a mellem...majdnem a csőmell kategória és még a mellbimbóm is nagy de a barátom szereti
meg a lábam. görbe a nagylábujjam, de neki tetszik, simogatja meg masszírozza
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!