Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Nagy segítségre van szükségem!...

Nagy segítségre van szükségem! Mit lehet tenni ebben a helyzetben?

Figyelt kérdés
16 hetes terhes vagyok. A szüleimnek most vallottam be, tudtam, hogy nem lesz kitörő öröm, de arra nem gondoltam, hogy azt fogják mondani, hogy csak az örökbeadás lehetséges. Az apukára nem lehet számítani egyáltalán. Én pedig vállalni szeretném a felelősséget a kisbabámért. Kérem segítsetek, mi a megoldás, ha a szüleim egyáltalán nem fognak segíteni, hova fordulhatok?
2012. aug. 26. 15:44
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
Semmi gond. Furán is írtam.
2012. aug. 26. 19:00
 22/28 anonim ***** válasza:
55%

Kérdező! Ne add fel, meg fogod tudni oldani. Nagyon is jó elgondolás, hogy megtartod a gyermekedet!

Méghogy örökbe adni, felháborító némelyik ember.

Minden megoldódik!

Szüleid is megértik, melletted fognak állni.

Így alakult, ezt kell megoldani.

A sok csúnya szájúnak, akiket a gólya hozott, és mind tökéletes, hibátlan, sőt, okos ember, szeretettel üzenem, hogy aki nem tud segíteni, hanem szitkozódik, menjen, írkáljon máshol, légyszives.

2012. aug. 26. 19:10
 23/28 anonim ***** válasza:
0%

Azt meg sem kérdezem, h miért nem védekeztetek, ha már ahogy írtad az apának nincs szüksége gyerekre, neked pedig még semmi konkrét jövőképed...

De ha már így alakult, akkor valóban nem marad már megoldás, mint egy anyaotthon. Az apán a gyerektartást be lehet hajtani, ha kell neki a gyerek, ha nem, a felelősséget vállalnia kell, ha már nem tudtatok előre gondolkozni. Te pedig szerintem miután meglesz a baba végezz el valamiylen OKJ-s képzsét vagy valamit, hogy legyen olyan szakméd, amivel pár éven belül megélhetést tudsz biztosítani magadnak és a gyereknek.

2012. aug. 26. 21:16
 24/28 anonim ***** válasza:
37%
Én annak ellenére, hogy leszóltam a kérdezőt segítettem is neki, így nem veszem magamra a kommentedet. De amúgy más kérdésnél meg az abortusz ellenesek vannak annyira az örökbeadás mellett. Akkor ezek szerint szerinted se abortusz, se örökbeadás, csak a megtartás, bármilyen körülmények között? Amúgy az ilyeneknek, mint a kérdező csak a gyerekét sajnálom, mert 15 év múlva ők jönnek ide kérdezni, hogy "Anyám idegbajos, egyedül tart el, nem ad pénzt ruhára, és már elegem van, mit tegyek?". Ezért nincs értelme a semmire gyereket szülni. Egy bolti eladói állással egy nagy áruházláncnál (gondolom Tesco) nem sokat kereshetsz. Az után a GYED sem lesz túl sok, már ha egyáltalán jár neked. Marad a ~40 ezer családi+GYES. Meg a jól kereső mozdonyvezető nagypapa.
2012. aug. 26. 21:43
 25/28 anonim ***** válasza:
Természetesen szerintem is elsődleges megoldás az abortusz, rosszabb megoldás az örökbeadás, de a kérdező ahogy én értelmezem elzárkózik ezektől és mindenképpen meg akarja tartani a gyereket.
2012. aug. 27. 12:30
 26/28 anonim ***** válasza:

24-es, a Kérdező mindenképpen meg akarja tartani a babát! Felnőtt nő, el tudja dönteni.

Ez nem volt kérdés, hanem hogy hová fordulhat ez ügyben?

Azért írtam, hogy aki nem erre ír, hanem leszólja, minek esett teherbe, vetesse el, adja örökbe, az rossz helyen kopogtat. Mert ez a gyerek a Kérdezőé marad.

2012. aug. 27. 13:46
 27/28 anonim ***** válasza:
Az övé marad, ha el tudja tartani, és nem veszi el tőle a gyámhatóság veszélyeztetés miatt.
2012. aug. 27. 14:16
 28/28 A kérdező kommentje:
16 hetesen már nem lehet abortusz, de ma beszéltem a védőnővel az örökbeadásról, és elmondta nekem, hogy van nyílt örökbe adás is, vagyis, hogy én ismerem a szülőket, ahova kerül a baba. Ha végképp nem változik semmi, akkor sajnos marad ez a megoldás, átgondolva a baba jövője miatt lehet ez a legjobb. Igazából nem mindig a saját önös érdekeimet kell néznem.
2012. aug. 27. 22:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!