19 éves vok és leszeretnék költözni a barátomhoz, de a szüleim nem engedik. Mit csináljak, hogy ne legyen veszekedés?
Kedves Beegirl!
Köszönöm,hogy írtál!
Az a baj,hogy itt nálunk nincs sok munkalehetőség. Ez egy kis város sajnos. Anyám megengedi,hogy összeköltözzünk de csak albérletbe. De azt miből fizessük??? Mondjuk a barátom dolgozik de 1 keresetből nem lehet megélni és még hol vannak a csekkek. Meg minek költözzünk albérletbe ha a barátoméknál van hely még 1 ember számára és a ház is a barátomé lesz. Anyámnak az is a baja.hogy még nincs kiépítve náluk rendesen a fürdőszoba.
Akár én is írhattam volna ezt a kérdést. Csak annyi a különbség, hogy én 21 vagyok és jövő nyáron akarok költözni, de egyébként minden stimmel. Egészen onnantól, hogy nem akarsz veszekedést, de békésen nem megy, egészen odáig, hogy "még ha legalább albérletbe mennétek". Az én pénzem is mindig elveszi, hiába dolgozok nem tudok félretenni, mert rosszul élünk és kell a pénz.
Én úgy vagyok vele, hogy ameddig nem muszáj, nem emlegetem. Pedzegettük már, de abból is csak veszekedés volt. Így most valamilyen szinten tudja, hogy gondolkodunk ilyesmin és ez nekem elég is. Majd jövő nyáron, ha végeztem a fősulin, elmondom, hogy amint találok munkát, költözöm. Addig sem veszekszik (annyit).
"Anyámnak az is a baja.hogy még nincs kiépítve náluk rendesen a fürdőszoba."-akkor rajta,két év alatt azért meg lehet csinálni egy fürdőszobát.
Mellesleg pedig tök feleslegesen csinálod otthon a vitát egy két év múlva esedékes dolog miatt. Nem a költözés felesleges,hanem az,hogy most ezen vitázol,problémázol.
kedves 10:11-es!
Ha arra célzol hogy szakítanánk akkor nagyon tévedsz,hiszen már az eljegyzést tervezi a barátom. Am arra szeretnék választ kapni,hogy hogyan mondjam majd el neki.
Kedves 17-es!
Tudod sajnos olyan világot élünk, hogy a 18-21 éves felnőtt emberek nem tudnak a saját lábukra állni. Aki tanul az azért, aki dolgozna de nem kap munkát, mert nincs gyakorlata, az meg azért. Amíg nincs pénzünk, hogy a magunk urai legyünk, addig igazán sz*rt se érünk a felnőttségünkkel, mert a szülői házban igenis a szülő hozza a szabályokat amíg otthon vagyunk. Sajnos.
12es voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!