Van olyan döntésed, amit megbántál már?
Figyelt kérdés
2009. júl. 25. 10:30
21/24 anonim válasza:
Sziasztok, érdekes dolgokat olvastam!:)
Hát most nagyon elgondolkodtam hogy nekem van-e olyan dolgom amit megbántam...Talán azt ahogy és akivel elvesztettem,akkor sokáig nem bántam de késöbb megismerkedtem a mostani párommal és ő ébresztett rá hogy hülye voltam,bár soha nem mondtam el neki és ő se ugy mondta,csak furcsálta...Mára már rájöttem hogy elhamarkodtam:(És jobb is lehetett volna!
22/24 anonim válasza:
Sok mindent bántam meg. Legfőképp talán azt, hogy nem voltam anyám mellett és segítettem, mikor ő haldoklott :(
24/24 anonim válasza:
Kevés.Általában magam részéről helyesen szoktam dönteni. Egyedül talán egyetemválasztási téren hibáztam,ott szabad az átjárás/váltás ha már bennvan az ember, és nagyon nem mindegy hogy melyiket választja az ember,mert van ahol gördülékenyen lehet félgőzzel haladni ugyanazér a diplomáért,mint máshol,ami meg bár nívósabb,de oltár nagyon beszopatnak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!