Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Van olyan döntésed, amit...

Van olyan döntésed, amit megbántál már?

Figyelt kérdés
2009. júl. 25. 10:30
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
100%
Hogy amikor meghalt nagymamám nem mentem be előtte való nap a kórházba hozzá!
2009. júl. 25. 12:10
 12/24 anonim ***** válasza:
70%

Látszik, hogy nem vagyok mai csirke, egyre több van:

-a kiszemelt főiskolára gyávaságból nem elmenni felvételizni, -az első férjemhez hozzámenni, -a szülővárosomból elköltözni... és még sok-sok apró.

Talán annyit bölcsültem közben, hogy amiből lehet, kihozom a legjobbat még akkor is, ha eredetileg rosszul döntöttem. Ahol erre nincs mód, azt meg elfogadom, mert az is én vagyok. Hibás döntések ellen senki sincs bebiztosítva.

2009. júl. 25. 12:28
 13/24 anonim ***** válasza:
85%
11.38-nak! Igen, szinte azonnal férjhez mentem egy csodálatos /civil/ emberhez. Már hatodik éves házasok vagyunk és minden nap boldogok!
2009. júl. 25. 12:44
 14/24 anonim ***** válasza:
100%
Azt, hogy műszaki suliba mentem. Ott derült ki igazán, hogy mennyire nem érdekel az elektroninka és hogy annyira nem tudok számolni, hogy az valami embertelen. Mentem volna inkább egészségügyire, később úgyis orvos akartam lenni. Meg a csaj is sokkal több lett volna, legalább lett volna barátnőm még 20 éves korom előtt. :_D
2009. júl. 25. 12:48
 15/24 anonim ***** válasza:
100%
Először is azt, hogy olyan embereknek tártam fel a szívem és a lelkem, akiknek nem kellett volna, és nagyon csúnyán visszaéltek vele, belémrúgtak. azóta kétszer is meggondolom, kinek adom ki magam. a másik, amit megbántam, az egyik párkapcsolatom. el se kellett volna kezdeni, sok gyötrődéstől kímélhettem volna meg magam. már vége, de a következményei a mai napig kihatnak az életemre.
2009. júl. 25. 13:04
 16/24 anonim ***** válasza:
100%

Hú, én azért elmondhatom, hogy nem nagyon volt olyan dolog, ami az életemet nagyban meghatározta, és megbántam. (Persze kisebb hibáim, vétkeim voltak azért.)

Igyekszem megfontoltan élni... de ha mégis írnom kéne valamit: szerettem volna apummal lenni élete utolsó napján ;(

Csak sajnos nem tudtam, hogy az az utolsó.

2009. júl. 25. 14:23
 17/24 anonim ***** válasza:
100%
Igen, hogy kikezdtem egy nős pasival.
2009. júl. 25. 15:23
 18/24 anonim ***** válasza:
100%
Igen,van,az,hogy férjhez mentem és most nem tudom kidobni a férjem,mert nem hagy minket békén.
2009. júl. 25. 18:43
 19/24 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszaitokat.

Nekem is volt..... de még leírni se merem mai napig.

2009. júl. 26. 09:56
 20/24 anonim ***** válasza:
100%
Ez egy névtelen oldal, ahol kiírhatnád magadból. Engem érdekelne...
2009. júl. 26. 10:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!