Mi a véleményetek a Hadassa és Ráhel névről? Adnátok ilyen nevet a gyereketeknek? Mindenképpen Bibiliai nevet akarok adni! Ami nem olyan szokványos mégis szép!
Biztosan hívő lesz a gyermekem, ahogyan te neveled!
Sztem nem verik meg és nem is néznék le, akkor ott az Anna név az is zsidó, még sem kérdik meg tölük kik a felmenőid... vagy Sára,Eszter, Éva, stb.
Dehogy provokációnak tettem ki... csak az első komment hogy zsidó vagy-e... nem is gondoltam hogy ilyen válaszok fognak jönni! Ha ez lett volna a célom, ugy teszem fel a kérdést! CSak mert nekem tetszik, és kiváncsi voltam a véleményekre!
Mind1 rengeteg olyan keresztnév van ami Bibliai, és sokan adják a gyermeküknek, még akkor is ha hitetlen a család, akkor én annál inkább mért ne adhatnék? Ennek semmi köze a valláshoz...
Zsidó nevet tuti nem adnék a gyerekemnek, főleg nem azért mert ritka és az én gyerekem a legegyedibb.
Másrészt Orbán lányának a neve is Rahel, hiszem akkor kezdődött a zsidó barátság.
Zsidó nevet tuti nem adnék a gyerekemnek, főleg nem azért mert ritka és az én gyerekem a legegyedibb.
Másrészt Orbán lányának a neve is Rahel, hiszen akkor kezdődött a zsidó barátság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!