Mégis hogyan kéne viselkedjek, ha mindkét verziónak meg akarok felelni?
A párom hirtelen gyorsasággal kapott állást külföldön, az én családom segítségével. Mindösszesen egy hét leforgása alatt kérdés nélkül leszámolt a régi életével, és egy hete kiutazott. Épp úgy jön ki a beosztás, hogy ezen a hétvégén hazajön, vagyis órákon belül érkezik, később 2-3 hetente jön.
Az utazást megelőző napokban is szörnyen éreztem magam, valahogy olyan, mintha a "mit szólsz hozzá?" kérdéskörből engem kihagytak volna, másrészt, időnként úgy láttam a készülődés közepette, mintha (bár nem szent meggyőződésem) a párom azért vállalta volna el, mert a családom elintézte, közben pedig iszonyúan szenved (ő az a nagyon magában tartós, kifelé semmit sem mutatós típus).
Anyagi gondjai vannak, másként nem tudott volna kilábalni belőle, mint így, hogy durván háromszor annyit keres, mint ezidáig... De!
A történet egy része vakítás volt, például az elhelyezésük közel sem olyan kényelmes, mint amilyennek a kapcsolattartó beállította, a minimális kommunikációnkból azt szűrtem le, kicsit csalódott ezzel-azzal kapcsolatban.
Én csak biztatom, bátorítom, mert a családja, és az enyém is, azt várja el tőlem ne tántorítsam el én is azonnal az elején. Próbálja ki egy-két hónapig, ha nem megy, a régi helyén visszavárják.
Közben meg szörnyen érzem magam, legszívesebben elmondanám, mennyire magányosnak érzem magam, hogy így hirtelen eltűnt 1000 km-re, úgy, hogy mire észbe kaptam, már nincs is itt...
Mit mondjak, hogy viselkedjek vele, hogy ne törjem le, ne azt érezze rajtam, hogy legszívesebben vissza sem engedném, mégis érezze a törődést, és együttérzést?
Szóval, nem szeretném én sem, hogy hirtelen felindulásból döntsön, de azt sem, hogy érzéketlen tuskónak tűnjek...
Mondd meg neki, hogy iszonyatosan hiányzik minden percben, de tudod, hogy az ő érdeke most azt kívánja, hogy kint maradjon és összeszedje magát anyagilag.
Te nem tudsz kimenni utána?
Hidd le, hogy erőt ad neki, ha támogatod akár csak szóban is. Tudom magamról...
Gondolom a családod felé is akar bizonyítani, meg nem mellékesen egyenesbe is akar jönni a több pénzzel.
Esetleg mond el neki, hogy ne örülsz a döntésének, de megérted és nem fogod hátráltatni, csak segíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!