Elüldöztek otthonról. Mit tegyek?
Tegnap töltöttem be a 18. életévet és a szüleim kerek perec megmondták hogy náluk többet nincs mit keressek, nem vállalnak felelősséget tovább irántam.
Azt mondták holnapra nem akarnak látni.
Szerintem belehalok.
Az a gond hogyha a nagyszüleimnél élnék ők biztos megmondanák a szüleimnek, annak meg tuti nem lenne jó vége, bár már nem gondolkodnák azon hogy visszaüssek szüleimnek.
Soha nem ütnék meg nőt az anyámon kívűl ez biztos, és milyen érdekes, ha egy átlagos ember ezt meghallaná tuti hülyének nézne.
Ez rémes. :(
Én is néha úgy odabasznák a szüleimnek. Ha megérdemli, hát megérdemli, de nem teszem akkor sem, viszont ilyen gondolataim nekem is vannak. A szülő nem szent.
És, amit veled tettek egynél több is kijárna, bár minek,h hiszen nem tanulnak belőle e semmit...
A nagyszülők beárulnak? Nem értem. Nem a te oldaladon vannak? Jogod van ott élni, ha őket sem zavarod, nem szólhatnak a "szüleid"...
Munkát meg nem kapsz sajnos lakcím nélkül, valahol laknod kell! bejelentve....
A szülők attól, hogy szülők, még nem lesznek szentek.
Barátaid biztosan vannak az iskolából vagy gyerekkorodról. Egyébként elmehetsz egy családsegítőhöz, ott talán tudnak segíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!