Elüldöztek otthonról. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Tegnap töltöttem be a 18. életévet és a szüleim kerek perec megmondták hogy náluk többet nincs mit keressek, nem vállalnak felelősséget tovább irántam.
Azt mondták holnapra nem akarnak látni.
Szerintem belehalok.
2012. aug. 23. 14:02
1/23 A kérdező kommentje:
Gondoltam öngyilkosságra, de végül mondjuk úgyis éhenhalok vagy valami.csak az hosszadalmas valami könyebb módot szeretnék
2012. aug. 23. 14:03
2/23 Mysticista válasza:
biztos volt okuk erre. gondolom eddig sem volt felhőtlen a kapcsolat.
3/23 anonim válasza:
És mégis miért csinálták ezt?
Nagyszülők? Idősebb testvér?
4/23 A kérdező kommentje:
nem szerettek sohasem de hidd el nem én vagyok a hibás érte.
mindig osztályelső voltam, de soha egy dícséret.
tegnap szóltam nekik hogy "boldog születésnapot"..
erre:igaz, már 18 vagy.akkor pakolhatsz is kifele.
ez volt a válasz
2012. aug. 23. 14:07
5/23 anonim válasza:
Ezért ne legyél öngyilkos. Van hova menned?
6/23 anonim válasza:
Nem tudod meghúzni magad egy barátnál amíg keresel valami melót? Öngyilkos azért ne legyél! Meg lehet oldani, csak mondjuk némi háttér információ az üggyel kapcsolatban nem ártana.
7/23 anonim válasza:
Hát ez elég durva... De újra kérdezem. Nagyszülők? Idősebb testvér? Rokonok?
8/23 anonim válasza:
Ne légy öngyilkos..iszonyú s.ggfejség de attól még túlélhető.Tovább tanulsz? ha igen, akkor diákmeló és addig költözz a párodhoz vagy nagyszülőhöz esetleg egy jó baráthoz, ha van melód, mehetsz szobát bérelni albiba, esetleg megbeszéled az ideiglenes befogadókkal, hogy tőlük bérelsz. Legyél talpraesett, még hasznodra válhat!!
9/23 anonim válasza:
Egyébként azt sose tudtam megérteni, hogy az ilyen "szülőknek" mi a francnak gyerek?
10/23 anonim válasza:
Volt itt pár hónapja egy lány, neki csak az anyja élt, és ő dobta ki otthonról a 18. születésnapja után. Ő barátnál húzta meg magát.
Rokonokhoz nem tudsz menni? Nagyszülők élnek? Jársz még iskolába?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!