Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Milyen ember az aki megüt egy...

Milyen ember az aki megüt egy nőt?

Figyelt kérdés
Nem ilyenekre vagyok kíváncsi, hogy aljas, szemét, bunkó és társai, hanem pszichológia és szociológiai megközelítésből érdekelne. Mire képes még egy ilyen férfi, vagy fiú az életben, stb?

2012. aug. 23. 12:48
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:

Az hogy kikeltem magamból, (kiabáltam, saját magam járattam le úgymond*) azzal nem okoztam a társamnak fájdalmat.

A fizikai bántalmazás nem egyenlő azzal hogy valaki kiakad!

Az hogy valaki kiabál még oké, természetes dolog (időnként ki jobban, ki kevésbe de hangot ad bánatának) de ütni, fizikailag bántalmazni egy nálamnál sokkal gyengébb embert NEM! Nem megoldás az erőszak! Szomorú hogy egyesek normális, helyénvaló dolognak tartják az erőszakot, mint te is. Ha (majd) a gyereked hisztizik, kiabál akkor őt is megütöd? Remélem hogy nem. És ilyen alapon egy nőt sem üthetsz meg, pusztán azért mert hangot adott a sérelmének.

Még a férfi-férfi erőszakot is helytelenítem, mert van más módja is a nézeteltérés rendezésének, de a férfi-nő felállás egyenesen természetellenes, visszataszító. Ha annyira kikészít az a bizonyos nő, akkor mint korábban írtam, el kell hagyni, nem kell vele együtt járni, élni. Nem kötelező.

Nem egyenlő a kiabálás a fizikai (ütés) bántalmazással.

Tehát szerinted én ütést érdemeltem volna mert kiabáltam. (?) Már leírni is röhejes. Egyenlő szinten lettünk volna ha én kapok akkor egy pofont a páromtól? Én a kiabálással nem okoztam fájdalmat neki, de ha ő megütött volna engem, én éreztem volna, nem is kicsit. Hogy lehetne ez egában?

ütés=kiabálás ???

Ha te ezt ellentmondásosnak érzed az a te bajod.

Inkább gondolkodjál egy kicsit...

* nem őt sértegettem, 'bántalmaztam' miközben kiabáltam, hanem magát az életet szidtam. Tehát nem ellene irányult a dühöm.

2012. aug. 29. 13:20
 22/27 anonim ***** válasza:

Én kértem a csajt, sokáig kérleltem, hogy hagyja abba, könyörögtem neki, csitítgattam és még sok szinonímát leírhatnék ide, de a lényeg, hogy nem ment. Más a fejét használta volna, én csak a fejemet használtam. :-))) Tudni kell, hogy nagyon sok problémám volt ezzel a nővel, annak ellenére, hogy szívből szerettem, de mint egy csuszamlós angolna, úgy siklott ki a kezeim közül. Rengeteg problémát nem tudtam vele megbeszélni, de soha nem ütöttem meg.

De mivel könyörögtem a csajnak, nem vagyok igazi férfi. Az igazi férfi nem könyörög egy nőnek. De kérdezd meg, hogy érdekel-e!

Muporka hisztijére meg úgy reagáltam volna, hogy otthagyom és kész. Nem tudom mi miatt volt maga alatt, de az ilyen HISZTI nem megengedett!!! Én, férfiként, sosem ragadtattam magam hisztire. De úgy látszik a nők többet engednek meg maguknak!! Nem veregetm meg egy férfitársam vállát sem, amikor újlenyomatot hagy a csaj arcán, de a csajok meg ne lepődjenek meg ezen, ha OKOT adnak rá.

Kérlek, kérlek, ítélj el!

üdv

a "Fejelős"

2012. aug. 29. 13:42
 23/27 anonim ***** válasza:

Jól írtad "Fejelős" ott kell hagyni ilyen esetben egy nőt. Szépen el kell sétálni. És nem megütni. Hisz van épp elég baja (már ha ennyire kiabál,kiakadt) nem hiányzik neki még egy pofon is.

Még valami. Én nem hisztiztem, ez annál sokkal több volt. A hiszti az más... apróbb dolgok miatt hisztiznek a nők, (pl: pisilnie kell, de nem tudnak megállni az autóval) én elvesztettem a kontrollt, sokkot kaptam.

Nem hiszem hogy ha valaki segítségre szorul, ütni kell. Nem viselkedtem túl szépen, tény. Megértettem volna ha a barátom inkább elmegy és magamra hagy hogy lenyugodjak. Na de hogy megüssön? Mire fel? Ez neki meg se fordult a fejébe egy pillanatra sem. (Mert intelligens)

Szerencsére ő más mint ti. Ő is kérlelt, és mondta hogy hagyjam abba, nyugodjak meg, stb, nem használt. Aztán egyszer csak két kezébe fogta a vállaim, jó erősen fogta őket, a szemembe nézett és azt mondta "nem lesz semmi baj, jó?". Akkor észhez tértem, és megnyugodtam.

Néha elegendő hogy megérintsük a párunkat. Tudni kell gyengédnek lenni, akkor is, ha épp a fejedet vernéd a falba, (vagy az övét) mert olyan idegesítő hogy itt 'hisztizik'.

De nem írok ide többet, mert felesleges. Nekem ez a véleményem, nektek pedig az. Nem fogok senkit győzködni. Higgy amiben jónak látod.

Én csak azt próbáltam meg mind ezzel közölni, hogy legyen az emberekbe, férfiakba TARTÁS, akkor is ha a másik már (egy pillanatra) elveszítette. Nem az erőszak a megoldás.

2012. aug. 29. 14:46
 24/27 anonim ***** válasza:
Egyikünk sem mondta, hogy verni szoktuk a barátnőnket, ugyanis nem szoktuk, tudjuk, hogy nem normális dolog, nem is erről szólt a kérdés. Mi is írtuk, hogy felnőtt nőként kell viselkedni, és akkor semmi gond nincs. Te kezdtél el általánosítani, hogy helyzettől függetlenül csak és kizárólag a férfi lehet a hibás, ami persze még viccnek is rossz. Aztán meg személyeskedésbe ment át a dolog. Így hát azt mondom, hogy ha ismeretlenül látatlanban képes voltál "sötét tahó"-zni engem, bizony megérdemelsz egy pofont tőlem, csak így ismeretlenül.
2012. aug. 29. 14:54
 25/27 anonim ***** válasza:

Idézlek:

"Muporka-féle jelentet produkáló hisztis pics*kat viszont nyugodtan fel lehet képelni, amiatt ne aggódjon senki."

Erre persze hogy sötét tahónak nevezlek, mivel így is van, csak egy tahó ír ilyet. Szóval te kezdted. Én korábban nem szidalmaztam senkit.

Másodszor pedig az hogy megütünk valakit az igenis erőszak, fizikai bántalmazás. Nem tudom a te szótáradba az arcon csapán mit jelent vagy hova van sorolva, de elmondom neked hogy az is a VERÉS egyik kategóriája! Simán fel lehet jelenti érte bárkit! Nem üthetsz meg senkit csak úgy. Pláne ilyenre hivatkozva hogy "hát de a nőm felidegesített, nem tudott lenyugodni, megérdemelte" Ilyen nincs.

Minden embert felidegesít néha a barátja, barátnője, anyja, apja, főnöke még sem baszunk le nekik egyet!

Ennyit rólad. Te lebaszol nekik...

Próbálsz itt védekezni, meg magadat 'jól' beállítani, de nem fogod tudni.

Nincs mentség a fizikai bántalmazásra.

Szép jó napot!

2012. aug. 29. 15:11
 26/27 anonim ***** válasza:

Erőszakos.

És,ha férfit üt meg?Az elfogadott.

Vagy ha egy nő üt meg egy férfit,az komikus,pedig az is bántalmazás.

Az,hogy konkrétan egy férfi üt meg egy nőt sok oka lehet.

ismertem már olyan nőt,aki a leghiggadtabb férfi is megvert volna,mert egy mocskos provokátor volt.

Nem a nemét kell nézni az illetőnek,hanem,hogy miért kapta a pofont,vagy jogos volt-e?

2014. nov. 12. 04:50
 27/27 anonim válasza:

Az egy utolsó ember, aki bántalmaz egy nőt.

Akármilyen lehet a nő, de akkor se szabad megütni, még pofonnal se.. az nem normális ember aki meg mer ütni egy nőt...

2016. okt. 8. 19:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!