Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Milyen ember az aki megüt egy...

Milyen ember az aki megüt egy nőt?

Figyelt kérdés
Nem ilyenekre vagyok kíváncsi, hogy aljas, szemét, bunkó és társai, hanem pszichológia és szociológiai megközelítésből érdekelne. Mire képes még egy ilyen férfi, vagy fiú az életben, stb?

2012. aug. 23. 12:48
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
10-es vagyok. Viszont ismerem azt a fajta férfit is, aki gyengeségből üt, mert másokon tölti ki a saját elnyomottságát: az apósom mindig ilyen volt. Nagydarab, felesége picike és vékonyka, könnyen uralkodott rajta, mikor az megelégelve a megcsalást és a terrort, válni akart, akkor könnyedén megfélemlítette azzal, hogy mehet a gyerekeikkel az utcára, mert kocsi és a lakás az övé marad. Az ilyen férfiak csak ezzel a fajta nővel tudnak elbánni. Más nő tudja, hogy van kiút.
2012. aug. 23. 14:22
 12/27 anonim ***** válasza:

10-es:

Nem akarlak megbántani, tényleg nem, de azért reagálok arra amit írtál.

Megértem én miért teszi ezt apukád, csak hosszú távon nincs értelme a verésnek, csupán az ő jelleme sérül.

Anyukád nem a helyes úton jár, nem úgy viselkedik ahogy egy feleségnek, anyának kéne... Ilyen esetben pedig indokolt lenne a válás. Apukád félretehetné ezt a "házasság szent" dolgot, mert ebben a kapcsolatban már réges rég érvényét vesztette. Ezek a szavak hogy "szent", "lelkiismeretes", nem állják meg a helyüket. Azzal hogy megütitek, magatokat is jellemzitek, a ti kezetek lesz "szennyes". Anyukádról nem kell mit mondani, mert egyértelmű. De ti miért süllyedtek ilyen mélyre? Váljatok meg tőle, engedjétek útjára.

Erre hivatkozva nem szabad verni egy nőt... Ez buta dolog.

Próbálj meg hatni apukádra hogy ez nem normális dolog. Nem kell harcolni (erővel, erőszakkal) azért hogy anyukádat megváltoztassa, jó útra térítse, mert úgy sem fogja tudni.

Lehetetlent akar veréssel elérni.

Nem lehet. Ne verjétek őt, így is épp elég szerencsétlen lehet, azok alapján amit írtál.

2012. aug. 23. 15:10
 13/27 anonim ***** válasza:
Erre csak annyit mondok,hogy nagy az Isten állatkertje.Aki megver egy nőt,azt be kéne zárni egy ketrecbe és ellenpéldaként kéne mutogatni.
2012. aug. 23. 21:12
 14/27 anonim ***** válasza:

Megütni vkit akinek inkább segítség kéne....

a 10es gáz.

Akinek nemjut más megoldás az eszébe mint hogy "ütök rá egyet kettőt" az éppolyan segítségre szorul mint akit üt.

Aki nemtud uralkodni a dühén az egy gyerek még.Tehetetlenségébe csinál ilyet.

Az életben sok helyzet van ami nem tetszik, vagy rossz.de nem megoldás az erőszak.

2012. aug. 24. 06:46
 15/27 anonim ***** válasza:
Így van....
2012. aug. 24. 08:26
 16/27 anonim ***** válasza:

"Egy nőt akkor sem szabad megütni ha provokálja a férfit"

Hadd meséljek el egy történetet. Volt egyszer egy szerelmem, nagyon szerettük egymást. De nagyon problémásak voltunk, nem úgy értem, hogy verekedtünk volna, nem!!! Egyszer, nagyon felhúzta magát a párom, mind2en hibáztunk, nem is mentem el a találkozóra, de jelezte, hogy már ott kellene lennem. Elmentem hát. Úgy fogadott, mintha az ördög bújt volna belé. Láttam már, h milyen "fehér a foga", de most szinte világított. Próbáltam nyugtatgatni, kértem, rászóltam, sehogy nem ment. Vészjóslóan felemeltem a jobb kezem, hogy ha nem hagyja abba… Nem szándékoztam megütni, de megfogta kezem. Majd mondta tovább, felemeltem a bal kezem is, de semmi. Úgy ültünk ott, mintha valami artista mutatványra készültünk volna, ő csak mondta, mondta és én hirtelen… Lefejeltem! Ekkor abbahagyta és mindketten meglepődtünk. Én felálltam, otthagytam és eljöttem. Szégyeltem magam, nem ezt akartam…

Elítélhettek, de kiprovolkálta és nem tudtam higgadt maradni. Utána még több, mint fél évet együtt voltunk. Ilyen a szerelem! :((

2012. aug. 28. 22:06
 17/27 anonim ***** válasza:

Aki nem tudja féken tartani a dühét és megüt egy nőt az egy jellemtelen, akaratgyenge, kontroll nélküli féreg.

Egy igazi férfinek akármit üvöltözne egy nő, akármit csinálna, neki is mehetne a nő a férfinak, a férfi akkor is nyugodt marad és ha már olyan ideges akkor távozik a helyszínről. Nem bocsátkozik bele semmiféle pofozásba, fejelésbe...

Szerencse hogy az én barátom igazi férfi. Én is voltam már totál megőrülve, teljesen kikeltem magamból, üvöltöztem az emberek előtt, és még a szoknyámat is felrántottam dühömben, hogy "Leszarom hogy néznek, ezt nézzék!" ( :D ) Még sem ütöttek meg, vagy fejeltek le. Mert a barátom annál intelligensebb. (Én nem voltam az. De ő azt volt ebben a szituációban.)

Sajnálom ezeket a nőket, akiknek a selejt jutott.

2012. aug. 29. 08:46
 18/27 anonim ***** válasza:
0%
Nőt valóban nem ütünk meg, az ilyen Muporka-féle jelentet produkáló hisztis pics*kat viszont nyugodtan fel lehet képelni, amiatt ne aggódjon senki. Aki felnőtt nőként viselkedik, annak nem kell aggódnia.
2012. aug. 29. 09:52
 19/27 anonim ***** válasza:

Minden 'normális, épeszű' nőnek lehet rossz napja, hisztizhet, minden nőnek vannak problémái, tragédiák az életében ami miatt kiakad, minden nő viselkedhet úgy, ahogy általában nem szokott... (Emberek vagyunk.)

Ezért ha épp jár a szája vagy hülyén viselkedik már rögtön pofozzuk meg?! Ez a megoldás? Így kell igaz? Durr, adni neki egyet, majd abbahagyja.

Ez a megoldás igaz te szánalmas, sötét utolsó hozzászóló?

Nem mintha bármit is számítana azért megírom hogy: egyszer viselkedtem magamból kikelve, mert szörnyű dolog történt az életemben, amit nehezen dolgoztam föl. Azóta sem nem volt ilyen 'hisztim'. És jééé, meg úsztam pofon vagy fejelés nélkül. WÁó!!! Biztos a barátommal van a hiba... ha haza megyek meg is mondom neki, hogy legközelebb ha ilyen mélyen magam alatt lennék, nyugodtan pofozzon csak fel, mert azt úgy kell.

Szánalmas. De mivel egy sötét tahó vagy ez úgy sem érdekel téged.

Pápá! Jó pofozkodást!

2012. aug. 29. 11:41
 20/27 anonim ***** válasza:
Te kikelhetsz magadból, de más nem. Csak én érzem ezt furcsának?
2012. aug. 29. 11:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!