Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti mit tennének, tovább...

Ti mit tennének, tovább lépnétek vagy adnátok még egy utolsó esélyt?

Figyelt kérdés

Párommal másfél éve vagyunk együtt, akit nagyon szeretek, okoztunk sok örömet egymásnak ebben a kapcsolatban, de sok rosszat is ő nekem. Olyan természete van, akire mindig is vágytam. De ő már elvált, azóta se az igazi lelkileg, állandó hullámvölgyei vannak, amikor elkezd jó lenni a kapcsolatunk ő mindig meghátrál, még 1 hónapja is azt mondta nem tudja mi legyen kettőnkkel, bizonytalan..szeret, de nem érzi úgy hogy most ez komolyabban is menne neki.

A szüleit nem ismerem, a barátaival úgy megy el mindenhova, mintha nem is léteznék, amikor a többiek a párjukkal mennek.

Legutóbbi harcunk után azt mondta ígéri változtatni fog mindenen.

Viszont a legutóbbi hangulatváltozásánál megismerkedtem valakivel, akivel még nem történt semmi, de azóta is minden nap felhív, egy nap többször ír nekem, szeretne találkozni...

Nekem annyira jól esik, hogy valaki így elkezdett utánam érdeklődni, a párom soha nem érdeklődött ennyit felőlem.

Amikor elmondtam neki, hogy x időn belül döntse el mit akar a kapcsolatunkkal, ha nem változtat ezen a helyzeten, akkor én ezt feladom, rákérdezett, hogy megismertem-e valakit, elmondtam az igazat.

Azóta teljesen más lett, úgy viselkedik mintha ámor nyila találta volna el hirtelen, beakar mutatni a szüleinek, hív minden hova, egy nap többször felhív, jönne hozzám.

Mi a véleményetek erről? Ez lehet átmeneti vagy átértékelte a kapcsolatunkat és rájött, hogy nem akar elveszíteni?

Érdemes adni egy utolsó esélyt vagy hagyjam és nyissak egy új kapcsolat felé?

Szívem szerint őt akarom, de annyi kudarcot okozott...

2012. aug. 22. 22:22
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Utolsó, nagyon sajnálom. De amit írtál, az tényleg elég durva.

Nálunk az egyik exem nem akarta a szülő-szülő bemutatást...itt kezdődtek a problémák. Aztán elég csúnyán megbukott a kapcsolatunk. Bár lett volna annyi eszem mint Neked és kiléptem volna az egészből már az első jelekre.

2012. aug. 23. 14:16
 12/13 anonim ***** válasza:

lépj ki , én pont olyan vagyok mint az említett ffi, és ugyan így viselkedtem, amikor a barátnőm "bekeményített" , megváltoztam, aztán visszatértem az alapfelállásomhoz , azért beszélek erről ilyen tárgyilagosan , mert beláttam, hogy nem voltam belé szerelmes, csak kellett valaki azért nyúztam. (pedig ő fülig szerelemes (volt) belém )

Most már nem tenném ezt meg vele és mással sem !

2012. aug. 23. 15:01
 13/13 anonim ***** válasza:
Hagyd ott a francba ezt az álszenteskedő jancsit.Csak megjátssza magát.
2012. aug. 23. 21:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!