Havonta mennyit költesz élelmiszerre? Hány főre?
Figyelt kérdés
2009. júl. 24. 15:50
21/33 anonim válasza:
egyedül vagyok+párom heti 2-3x nálamvacsi+reggeli
de édességet "ingyen" kapom anyukám boltjából,tojást meg nagymamámtól
igy átlag 25-30ezer,lehetne rajta spórolni,de amig nem muszáj,addig nem...
22/L
22/33 anonim válasza:
Én vagyok a 2felnőtt+2 gyerek 20 ezer/hó.Igen annyit költünk kajára csak mamámék még mellé támogatnak minket tojással,hússal,zöldséggel,gyümölcsel.Tudod mi az a szegénység?Tudod milyen az amikor anyád lusta dolgozni?amikor egész nap a pénzen megy a vita?Mennyivel jobb másoknak.De ha egyszer felnövök én biztos nem fogom "éheztetni" a gyerekeim.
23/33 anonim válasza:
ezzel a kérdéssel csak az a baj, hogy nagyon relatív, azaz nagyban függ az összeg az egyéni igényektől. Kevesen írták csak oda, hogy miért annyi amennyi, azaz kizárólag a legolcsóbbakat veszik mindenből úgy írta valaki a 80at 2felnőtt egy picire. Ez reális szerintem, de nagyok a különbségek. Nagymamám egyedül él, szinte mindent a boltból vesz meg, és iszonyat kevésből kijön, mert pl vacsorára egy teával meg egy szelet kenyérrel elvan, és nem is vágyik többre. Ő nagyot néz mikor mi nagybevásárlást tartunk:), pedig extrákat meg drága dolgokat nem veszünk.
24/33 anonim válasza:
Átlag napi 2000- 2500 Ft ot költök csak kajára (2 gyerek és 2 felnőtt)Ebbe benne van a reggeli ebéd vacsora vagyis ami tényleg az asztalra kerül. Ha húst is veszek (attól függ milyet) ez az összeg feljebb kúszik (SAJNOS) Már mi is kiszámoltuk hogy kajára költjük a legtöbb pénzt, de ennél jobban már nem tudunk spórolni.
25/33 anonim válasza:
2 főre /nyugdíjasok vagyunk/ 40.000.-ft-ot. Minőségi étkezéshez elég ennyi. Ebben minden nap van gyümölcs,zöldségféle,/ paprika, paradicsom, avokádó, gránátalma/ télen-nyáron, napi 1-1 deci vörösbor fejenként, napi egy üveg sör, 3 kocka étcsoki, kefír, sajt, házikenyér, házizsír /csak sütéshez használok olajat és ritkán/, minden télen 25-30 kg. általam készített házikolbász.
27/33 anonim válasza:
20-25 ezer Forint. Egyedül vagyok nem eszek mást csak húst (csirkemell, hal).
29/33 anonim válasza:
3 felnőtt kajája nálunk 12 ezer!Ebben ált. van 1,5 kg hús és kb. 2 liter tej!A többi tartó kaja!Muszáj ennyiből!Vagy számlát fizetünk és nem eszünk vagy eszünk és nem lesz villany,víz stb.!
30/33 anonim válasza:
Kulfoldon elek parommal,kb. heti 100$, plussz 2-3 havonta nagybevasarlas ( minden mas ami kajan kivul egy haztartashoz kell)kb.250-300$.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!