Havonta mennyit költesz élelmiszerre? Hány főre?
Figyelt kérdés
2009. júl. 24. 15:50
1/33 anonim válasza:
3 fő, hétvégén 4, mindenestől havi 30 körül megy el a konyhára, úgy, hogy zöldséget egyátalán nem, húst pedig csak néhány hónapig kell venni a boltban.
2/33 anonim válasza:
mi heti egyszer megyünk vásárólni, ketten élünk a párommal és átleg 40 € per hét. De ebben a mosópor stb.. is benne van. Nincs kertünk.
3/33 anonim válasza:
3 + 1-1 fő (barátom és néha unokahúgom), sztem 1 hónapba legalább 25-30 ezer elmegy élelmiszerre. Ja és van 2 kutyánk is..és 2hetente hétvégén mamám főz nekünk.
4/33 anonim válasza:
Nekünk 2 felnőtt, 2 gyerek közel 60 ezer.
5/33 anonim válasza:
Hetente megyünk vásárolni (kb. 10 e Ft / hét) 2 főre, de ebbe minden benne van, nemcsak a kaja.
6/33 anonim válasza:
Csak a saját fogyasztásomat tudom kiszámolni, az 5000 ft havonta, de én elég keveset eszek.
7/33 anonim válasza:
2 felnőtt 2 gyerek.kb.:60ezer/hó.
8/33 anonim válasza:
2 felnőtt + 2 gyerek havi 60-70 ezer Ft. Heti 4 nap eszünk húst, zöldség gyümölcs mindig van itthon, még télen is. Havi egyszer pizza, ez még plusz 5-6 ezer Ft.
9/33 anonim válasza:
2 felnőtt+6 gyerek, kb.110 ezer ft megy el havonta, hetente van nagyobb bevásárlás ami átlag 25 ezer ft.
A 110 ezer ft.-ba minden benne van; tehát mosópor stb...
10/33 anonim válasza:
havi 100ezret simán elköltünk kajára piára 2-en. hát eleve, ha valami normálisat akarsz főzni, sütni 1x-i alkalommal is ott hagysz a boltban 5 ezer ft-ot..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!