Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit lehet ilyenkor tenni, ha...

Mit lehet ilyenkor tenni, ha csak úgy elviszi a gyereket?

Figyelt kérdés

Van egy ismerősöm,barátnőm...akinek van élettársa és egy 3 éves gyereke. Elég rosszul jönnek ki egymással és szeretnének külön költözni,de még csak most kezdett el újra dolgozni..így nincs olyan jövedelme amiből albérletet,kaució fizessen. Szóval legalább még 1 hónapot kéne kibírniuk.

Az élettársa elutazott az édesanyáékhoz és elvitte magával a gyereket is. A barátnőm pedig itthon maradt,mert dolgozik. Nekem azt mondta az élettársa,hogy nem szándékozik vissza hozni a gyereket...szeptember 2-án haza jön felmondani a munkahelyén és megmondani,hogy végleg elmegy és a gyereket haza se hozza már. De erről a barátnőm nem tud. :S

Nem szeretnék beleszólni az egészbe és keverni kavarni...mindkettőjüket meghallgatom szívesen,de a véleményem mindig megtartottam. Nem szeretném elmondani a "barátnőmnek" azt amit az élettársa mondott... csinálják úgy ahogy. Egyik pártját sem fogom.

A következő a kérdés... hogy ilyen helyzetben majd mit tehet az akitől a gyereket elvették? Mert nem jogi úton vitte el magával. Ráadásul nem is tud a dolgokról...azt hiszi csak nyaralnak és jönnek haza. :S Ha tényleg úgy alakul az egész,hogy nem hozza vissza a kisgyereket...mi a teendő?

2012. aug. 22. 19:02
1 2 3
 21/22 A kérdező kommentje:

Értem!

Beszéltem az anyával. Említettem neki,hogy mi van akkor ha nem hozza haza... és kérdeztem,hogy nem-e fél tőle... Azt mondta,hogy nem. Mert,hogy nem mondott fel a munkahelyén és ha felmondd akkor is van egy 1 hónap felmondási idő amit végig kell dolgoznia...különben perre kerül a dolog.

Azt mondta,hogyha mégse hozná haza...akkor bepereli.

Mióta elmentek azóta nem jelentkezett az édesanyánál,hogy mi van velük... :\

2012. aug. 22. 20:13
 22/22 anonim ***** válasza:
49%
Mindenképpen keresse meg a rendőrséget MOST!!! A gyerek egy életre megsínyli ezt, tudom, a mi családunkban is volt ilyen (nem velem), mai napig nem heverte ki, pedig az eset már majd' 40 éve történt. Ne várjon!
2012. aug. 22. 22:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!