Hová meneküljek?
Figyelt kérdés
A családom tönkretesz!21 éves tanult lány vagyok,az ismerősök szépnek,igényesnek tartanak.Az apám alkoholista.Amikor reggel elmegy dolgozni,a munkatársaival szépen megvan,senki sem hinné el,hogy itthon mit művel.Egész nap rendesen viselkedik a munkahelyén.De amikor hazajön elszabadul a pokol.Kiabál,iszik,semmit sem csinál a portán!Elromlott a bojlerünk,a hűtőnk,porszívónk,fűnyírónk,stb,és azóta semmink sincs mert nem csinálja meg,pénz meg miből megcsináltathatnánk,elmegy piára!Felvettünk egy nagy kölcsönt a házra,de nem lett befejezve csak a tető,mert elment a pénz.A többi része a háznak,undorító ahogy kinéz!A portán rend van,de belül a falak már minősíthetetlen állapotban vannak,nem beszélve a járólapokról,és a fűtésről.Ugyanis fűtés nincs is a 2 szobán kívül sehol!Tehát télen -20 fokokban fürdök hideg vízben,mert a vizet is gázon melegítjük..Az én szobámon és a tetőn kívül nincs értékes része a háznak!Amikor suli mellett dolgoztam vettem új bútort,kifestettem,stb.Mindenem megvan,a saját kezem és a barátom által.Márkás ruhák,kencék,stb.Apámék semmivel sem járultak hozzá az életemhez.Egy lyukas zoknival sem.Anyámmal jó viszonyom volt,de belefáradtam,hogy beletörődik abba,hogy egy alkoholista mellett él.Ellustult,ebben a házban már nincs kedve takarítani se,minden sz*rul néz ki szó szerint.A saját környezetemet rendben szeretem tartani,de amit ők csinálnak,nekem már sok!Ráadásul anyám csúnyán beszél velem,gúnyolódik,és azzal idegesít igazán fel,hogy szerinte a barátom telibeszél engem,holott ez nem igaz.Minden nap bab van meg krumpli,és már baromira unom!Bezzeg azzal törődik hogy apámnak meglegyen a mindennapi betevő és neki a cigi.De hogy én mit eszek egész nap...általában amit találok.Vajas kenyér vagy hasonlók.Amikor pároméknál vagyok,akkor van igazán nyugalmam,és csúnya így kijelenteni,de ott zabálom magam teli.Jelenleg nem tudok változtatni a helyzetemen,mert mint pályakezdő lehetetlen elhelyezkedni!Már mindent próbáltam,csak elmehessek itthonról!Minden nap könnyes szemmel ülök a szobámban,és tudom,a barátomon és magamon kívül senkire sem számíthatok!Van kiút innen?2012. aug. 22. 14:45
31/33 anonim válasza:
Komolyan mondom nem értelek. Feltettél egy kérdést, válaszoltunk véleményt írtunk, erre te folyton rosszat feltételezel és mindenen kicsapod a hisztit. Akkor most mi értelme volt feltenned a kérdést ha nem fogadod el a válaszokat?
32/33 anonim válasza:
A véleményeknek az a lényege, hogy eltérőek. Persze van közöttük pozitív és negatív is, de összességében mindegyik lehet hasznos. Felesleges össze-vissza lepontozni mindenkit.
Én nem mennék bele abba, hogy hova költötted és hova nem költötted a pénzed, visszafele már úgysem lehet semmit tenni. A lényeg, hogy mostantól merre veszed az irányt.
Én a legutóbbi álláskeresésem alkalmával kb 120 helyre adtam be az önéletrajzomat (nyilvántartást kellett már vezetnem róla, nehogy valahova kétszer jeletnkezzek), ebből volt kb 15 interjúm és ebből sikerült 1. Mindez 3 hónap alatt.
Szóval csak kitartás és küldözgesd az önéletrajzokat, össze fog jönni és akkor össze tudtok költözni a pároddal. Jobbat nem tudok tanácsolni.
33/33 anonim válasza:
Hahó.a 20:20as vagyok.Válaszolsz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!