Hová meneküljek?
21 éves vagy, tehát felnőtt ember, nem vagy kénytelen velük élni. Ha dolgozol, akár tehettél is volna félre a pénzből, a márkás cuccok ára szinte biztos fedezné a kauciót egy albérletre, vagy akár egy szobára bárhol. Olyan nincs, hogy nem lehet kitörni, mert mindig van más megoldás, csak van, akinek a pénz és a kényelem fontosabb. Miért is márkás cuccokra költötted a pénzt, miközben nem volt normális kajád? Azt hiszem, a te értékrendednek is fel kell fejlődni addih, goy mérlegelni tudj, és meghozd a döntést, amit sok hozzád hasonló környezetben élő lány. Mikorédesanyádról írtál, sajnos a magaméra ismertem rá. Folyton panaszkodik, de elköltözni nem hajlandó, mert a lakás így meg úgy... Egy idő után elegem lett abból, hogy beletörődik a helyzetébe.
Jelen pillanatban három lehetőséged van: vagy a barátodhoz költözöl, és velük élsz, vagy ketten kerestek egy albérletet, vagy továbbtanulsz, és kollégiumba költözöl. Én az utóbbit választottam. És inkább nyomorgok, turkálóban vásárolok, koleszban üzletelek, amivel tudok, hogy spóroljak, de végre nyugodt életem van, ez pedig megér mindent.
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!