Hová meneküljek?
21 évesen lettem anyuka 16 évesen kitörtem a tiédhez hasonló életből,saját pénzemen tanultam,suli mellett dolgoztam...mindig ami épp volt,kapáltam,asztalos műhelybe forgácsot,fűrészport mertem stb...
Sose vettem márkás ruhát,most se...persze valakinek a kinézet fontosabb.Jelenleg 2 kisgyerekem van.Szűkösen élünk a párommal és a gyerekekkel de elő teremtjük a lét minimumhoz szükségest.törj ki te is.Kérd a párod segítségét ha máshogy nem megy.Pakolj te össze otthon ha nem tudsz elköltözni,vásárolj te is kaját....jobb ötletem nincs 26/N
Márkás ruha meg kence,AZ KELL,de rendes kaja neked,az nem.Aztán mész máshoz zabálni.
Meg se haragudj,de te is csak egy fajta élősködő vagy-a kaja tekintetében.
Mi a francért nem költöztök össze a barátoddal?
Lehet nem lesz luxvillátok az első perctől kezdve,és talán nehéz is lesz,de idővel minden kialakul.
Mások is a nulláról kezdik,de kellő kitartással és akaraterővel,határozottsággal sokra viszik.
A szüleid élete az ő dolguk. Ha nekik így jó, akkor bármilyen nehéz is kijelenteni, de nem "kényszerítheted" őket másra. Ha mocsokban akarnak élni, akkor az van.
Meg tudom érteni a helyzeted és gondolom azért vettél magadnak márkás ruhát, meg kencéket, mert az legalább a tied. Viszont innen nincs kiút. Vagy megszoksz vagy megszöksz.
Szerintem Te is tudod a választ, csak megerősítésért jöttél ide. Mert senki nem tud mondani egy olyan receptet vagy csodaszert, amitől hirtelen megváltoznak a szüleid. Sajnos ez van.
Tehát le kell lépned onnan.
Egyébként lehet albérletet találni már elég alacsony összegekért (egy ismerősöm 100 m2-t bérel Csepelen 40.000-ért) csak nem szabad feladni. Úgyhogy szedd össze magad és tegyél a saját boldogságodért! Ennél jobbat nem tudok tanácsolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!