Hová meneküljek?

Figyelt kérdés
A családom tönkretesz!21 éves tanult lány vagyok,az ismerősök szépnek,igényesnek tartanak.Az apám alkoholista.Amikor reggel elmegy dolgozni,a munkatársaival szépen megvan,senki sem hinné el,hogy itthon mit művel.Egész nap rendesen viselkedik a munkahelyén.De amikor hazajön elszabadul a pokol.Kiabál,iszik,semmit sem csinál a portán!Elromlott a bojlerünk,a hűtőnk,porszívónk,fűnyírónk,stb,és azóta semmink sincs mert nem csinálja meg,pénz meg miből megcsináltathatnánk,elmegy piára!Felvettünk egy nagy kölcsönt a házra,de nem lett befejezve csak a tető,mert elment a pénz.A többi része a háznak,undorító ahogy kinéz!A portán rend van,de belül a falak már minősíthetetlen állapotban vannak,nem beszélve a járólapokról,és a fűtésről.Ugyanis fűtés nincs is a 2 szobán kívül sehol!Tehát télen -20 fokokban fürdök hideg vízben,mert a vizet is gázon melegítjük..Az én szobámon és a tetőn kívül nincs értékes része a háznak!Amikor suli mellett dolgoztam vettem új bútort,kifestettem,stb.Mindenem megvan,a saját kezem és a barátom által.Márkás ruhák,kencék,stb.Apámék semmivel sem járultak hozzá az életemhez.Egy lyukas zoknival sem.Anyámmal jó viszonyom volt,de belefáradtam,hogy beletörődik abba,hogy egy alkoholista mellett él.Ellustult,ebben a házban már nincs kedve takarítani se,minden sz*rul néz ki szó szerint.A saját környezetemet rendben szeretem tartani,de amit ők csinálnak,nekem már sok!Ráadásul anyám csúnyán beszél velem,gúnyolódik,és azzal idegesít igazán fel,hogy szerinte a barátom telibeszél engem,holott ez nem igaz.Minden nap bab van meg krumpli,és már baromira unom!Bezzeg azzal törődik hogy apámnak meglegyen a mindennapi betevő és neki a cigi.De hogy én mit eszek egész nap...általában amit találok.Vajas kenyér vagy hasonlók.Amikor pároméknál vagyok,akkor van igazán nyugalmam,és csúnya így kijelenteni,de ott zabálom magam teli.Jelenleg nem tudok változtatni a helyzetemen,mert mint pályakezdő lehetetlen elhelyezkedni!Már mindent próbáltam,csak elmehessek itthonról!Minden nap könnyes szemmel ülök a szobámban,és tudom,a barátomon és magamon kívül senkire sem számíthatok!Van kiút innen?

2012. aug. 22. 14:45
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
A harmadik oldal másnak se jelenik meg, vagy csak nálam rosszalkodik a rendszer?
2012. aug. 22. 15:33
 22/33 anonim ***** válasza:
Én már látom:) Ha meg már 16 éves korod óta melózol és a sulit a párod fizette,akkor igazán lett volna miből félretenni.
2012. aug. 22. 15:36
 23/33 A kérdező kommentje:
Nem érted hogy az iskolát is fizettem? Nem 1-2 ezer forintok a vizsgák,a bérletek,stb.És szerettem volna ha mindenem megvan akárcsak a többi velem egykorúnak.Ha valaki hártányos helyzetű,az azt jelenti,hogyha elmegy dolgozni akkor ne is vegyen magának soha semmit?Érje be egy 10 éves tornacipővel?Miért fáj ez akárkinek,Én dolgoztam meg érte,nem más pénzét költöttem!
2012. aug. 22. 15:43
 24/33 anonim ***** válasza:
Nem azon lovagol senki, hogy költöttél, amíg volt, hanem nem gondoltál egy percig sem arra, mi lesz, ha éppen nem lesz, és nem tettél félre semmit, amikor megtehetted volna. Ez az egyetlen komoly hiba, amit elkövettél itt, és jelen helyzetben ennek a következményei tapasztalod. Voltam én is csóró, azzal a különbséggel, hogy nem volt kihez mennem kajálni. Na, akkor tanultam meg értékelni a pénzt, és spórolni vele.
2012. aug. 22. 16:04
 25/33 A kérdező kommentje:
Nem kajálni megyek oda,félreértettél!Csak hétvégente találkozunk a barátommal,és akkor eszek ott!Nagy a szerelem köztünk,és nem a kaja miatt vagyok vele!Ez undorító feltételezés!A másik:voltunk albérletben 3 hónapig de hazaköltöztem mert megszűnt 3 hónapra a munkám és nem tudtuk egy keresetből finanszírozni az albérletet!Úgyhogy ne ítélkezzél már látatlanban!Oké?Azt a 2*35 ezres kauciót mi ketten tettük össze!És tudom milyen télen fűtésszezonban fizetni 65 ezer Forint rezsit,kikalkulálni mindenre a pénzt,és ha hiszed ha nem nem vettünk magunknak új ruhát,nem jártunk szórakozni,hanem a munkának éltünk!Külön műszakban nyomattuk,alig találkoztunk.Én mégis jártam suliba,dolgozni,és főztem,mostam takarítottam!De nem vagyok köteles beszámolni életem minden részletéről!Itt be is fejeztem!
2012. aug. 22. 16:44
 26/33 anonim ***** válasza:

Feltettél egy kérdést,mi adtunk rá választ,véleményt.Ha nem tetszik,ne minket hibáztass,mi csak segiteni akartunk,még ha nem is a legtökéletesebb módon,stilusban.

Abban pedig igazuk van a válaszolók egy részének,hogy miért nem tettél félre.Elhiszem, jár neked a márkás cucc,de ha arra volt zsé,lehetett volna félretenni is!

Nem baj,most igy jártál,legközelebb okosabb leszel,és félre rakod a pénzed,nem szórod el tulajdonképpen fölösleges dolgokra.

2012. aug. 22. 17:34
 27/33 A kérdező kommentje:
Ki mondta hogy pár évvel ezelőtt is menekülni akartam?
2012. aug. 22. 17:38
 28/33 anonim ***** válasza:
Csak megjegyzem, hogy te feltételezed azonnal a rosszat a másik eberről. Elhiszem, hogy sokat csalódtál, egyszerűen csak felhívtam a figyelmed egy hibára, amit nem ismersz el. A barátodnál nem ismerik a helyzeted? Hozzájuk miért nem tudsz menni?
2012. aug. 22. 17:41
 29/33 anonim ***** válasza:
Fogd a barátod és menjetek külföldre!
2012. aug. 22. 18:57
 30/33 anonim ***** válasza:
Milyen végzettséged van? És ha alsóbb éveseket korrepetálnál?vagy Tesco,Aldi,Meki?Nem tudom hogy városba vagy falun laksz,csak próbálkozok.:)
2012. aug. 22. 20:20
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!