Segítség, anyósom miért nemenged főzni?
Figyelt kérdés
Nemrég költöztem anyósomékhoz,(anyagiak miatt)és nemrég műteni kellett és felajánlottam neki hogy főzök, mert nem emelhet, nem nagyon mehet. Mondtam neki hogy mit akarok főzni, erre aztmondta hogy az túl bonyolult, mondtam jo akkor mondja meg mit főzzek, erre aztmondta majd rendelünk , nekem nemkell.Párom is mondta neki hogy hisz tudok főzni akkor minek rendelni, erre aztmondta jó csinaljak valamit, aznap mikor jött haza korházból kész volt az ebéd, kitálaltam neki, és megcsinalta hogy hazafelé páromat beküldte patikába, az idő alatt átment a kisvendéglőbe rendelni kaját. Nemrég megcsinálta hogy megbeszéltük hogy megfőzök másnap hogy ne emelgessen, nem erőltesse meg magát, mire keltem fel fél 7 kor képes volt megcsinálni az ebédet, mivel megbeszéltük hogy csinálok sütit is mert aznap jöttek hozzánk, és házi jobb,mondtam neki jó akkor nekiállok, erre aztmondta nemkell már vettem az üzletbe az jobb. Főzni kb 6 éve főzök, és hát cukrász végzettségem van, sőt páromnak jobban is izlik az én főztöm. És akármit mondok hogy főzök mindenre van valami válasza hogy miért nemjó, ha meg mégis megengedi hogy főzzek valami nem bonyolultat azt még megse kóstolja, pedig hát apósnak is izlett eddig minden, pedig ő tényleg finnyás.Kérdeztem tőle hogy miért nem én főzök ere azt mondta hogy én takarítsak össze, az bőven elég.2012. aug. 22. 10:45
11/11 A kérdező kommentje:
Nagy valószínűséggel az hogy ha én nekiállnék főzni akkor jobban izlene másoknak és azt nemtudná elviselni, mert ő mindenáron gondoskodni akar valakiről,képes apósnak kikészíteni az egynapi kajat tányérra ha úgy dolgozik.
2012. aug. 22. 17:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!