Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit csinaljak? Felek.

Mit csinaljak? Felek.

Figyelt kérdés

Gondolkodtam,hogy hova irjak,de ezt valasztottam.

Anyuval lakok,tehat csak mi2en vagyunk egy eleg nagy hazban,3 eve lakunk itt.Anyu elvalt aputol meg amikor nagyon kicsi voltam,de ez most nem lenyeg.

Tehat a hazunk ugy nez ki,hogy van egy nagy udvar,konyha,vc,egy kis szoba(majd raterek arra,h mert lenyeg ez),az en szobam,es az utolso anyue.A szobam ablaka az utcara nez.Eleg csendes az utca,csak az a baj,hogy tele van bokrokkal.Felelmetes este.

Tehat amiota idekoltoztunk ,en hangokat hallok.De nem szellemek,vagy hasonlo,hanem,rendes emberi hangok.Elejeben csak azt hallottam,hogy valaki lepked a laminaton(konyhaban),feltem,de hozza szoktam,mert mindennap hallottam,egy ido utan,amikor oltoztem akkor lattam,hogy valaki az utcarol lefenykepezett lattam a fenyt.Ki neztem es ott volt egy koma,anyu is latta,es az utan minden este lattam ,hogy valaki les engem,mondtam anyunak,de anyu azt mondta,hogy valami idiota es annyival lezarta.Meg azon a nyaron magam jottem haza es elo ugrott valaki a bokorbol,fogdosni kezdett en annyira meg ijedtem,hogy nem tudtam orditani,de valamiert elfutott(kiraz a hideg,ha irom),nem emlekszem az arcara,mondtam anyunak ,de nem hiszi el nekem,pedig eskuszom igy volt.Telen altalaban semmitt nem hallok,csak nyaron szoktam.Minden este,hallom,hogy valaki az ablakomnal van,majd elkezdem hallani,hogy a konyhaban lepked valaki,hallom az ajtot,de nem merek magam ki menni,anyu megnem hisz nekem.Hallom rendessen az ajto nyikorgasokat(anyu altatozik,tehat nem is csodalom,h nem hall,+ leg hatso szobaba van) Van 2 kutyam,akik ugatnak durvan minden este.Amikor a baratom haza hozott,2x lattuk,hogy valaki nez,de szerinte csak egy reszeg,senki se hiszi el nekem.Viszont a baratnom is minden este szinte eljon motorral es latja,hogy valaki nez be az ablakon.Nagyon ritkan latom,akkor,amikor nem magam vagyok.Sosem birok elaludni,mert hallom,hogy ben van valaki,4ig sosem alszom,ha van suli,ha nem.Sokszor hallom a vizet,ah meg ereszti valaki.1x a kulcsunk is elloptak.Teglat is dobott be valaki mar,de anyu olyan nyugodt;/Nagyon felek,h en magam mit birok csinalni.Viszont,szerintem ez a valaki 3 eve kovet,mert par napja ott voltam a baratomnal es ott is hallottam ezt,sot a szulei is es o is ,mert kiugrottak,valaki be ugrott hozzajuk,csak az uveg ajto nyitva volt.Kerlek tanacsokat,mit birok en magam tenni...17 L

2012. aug. 22. 02:20
1 2 3 4
 21/36 A kérdező kommentje:
A kutyaim elvannak keritve,de minden este ugatnak,meg majd szet szakitjak a keritest ugy ugatnak.Nem veszelyesek,de ha valaki bantana azert szet kapnak azt az illetot.Csak anyu nem engedi,hogy kiengedjem oket,mert "cirkuszt" csinalnak.Van redonymazt is minden este piszkalja valaki.Anyu olyan ritkara huzza le,hogy be lehet latni,hiaba mondom neki,h mi van,ha lehuzom telyessen,akkor ordit masnap.Meg azt mondta anyu,hogy o nem fel,en ha felek oldjam meg magam.Nagyon kivagyok.Minden este felhivom a baratom es mondom,hogy felek,o meg de nincs ott senki.Nem tudom mi kell ,ahoz ,h valaki elhidje.De az a furi,hogy mindig tudja mikor megy el a baratom,mert csak utanna hallom.Egyszer mikozben beszeltem a baratnommel telen,hallottam,hogy valaki piszkalja a redonyt,oda mentem,kiorditottam(tavolrol),hogy fejezze be,mert kihivom a rendoroket,es vissza szolt,hogy jo.ertitek??? K*rvara elegem van.Minden este itt van,es amikor magam jovok haza (ritkan)reszketek,a kulcs a kezemben van.Ha kezdodik a suli ,es este jovok haza befogok fo.ni:(
2012. aug. 22. 12:28
 22/36 anonim ***** válasza:

Adtunk egy csomó tanácsot, fogadd meg őket.

Egyébként ha anyádat ilyen szinten nem érdekli, biztos hogy ismeri az illetőt ahogy írtam.

2012. aug. 22. 12:31
 23/36 anonim ***** válasza:
Pláne ha még a kutyákat sem engedi kiengedni, nehogy kárt tegyenek a látogatóban :)
2012. aug. 22. 12:32
 24/36 A kérdező kommentje:

Epp most mondtam neki,hogy anyu tegnap is volt itt valaki.Anyu pedig volt itt hat,ne halucinalj mar..

Nagyon elegem van ebbol:( Ezekre amiket irtok penzt kell kernem tolle,es ha kerek meg kerdi h mire kell,ha elmondom biztos,h nem fog adni:(

2012. aug. 22. 12:39
 25/36 anonim ***** válasza:

Akkor viszont tutira ismernie kell az illetőt!!!!!

Vagy telefonálj be a gyámügyhöz hogy anyud veszélyeztetett környezetben tart és sz*rik arra amit te mondasz!

Vagyis én ezt csinálnám...Ha tényleg elfajulnának idáig a dolgok,tutira visszavágnék.

2012. aug. 22. 12:43
 26/36 anonim ***** válasza:
100%
Most komolyan!!! Jó egy tapló anyád van! Már én is azon a véleményen vagyok, hogy ismeri az illetőt! Ki tudja mit kap érte, hogy a fiatal lányát kukkolhassa! Nem semmi! Én hívnám a gyámügyiseket! És ha tényleg be tud menni a házba, főleg ha kulcsot lopott, akkor a szobádig miért ne tudna???? Nem ijesztgetni akarlak, de ebben szerintem anyád is benne van, azért szarja le! Normális szülő kulcslopás után minimum zárcserét csinált volna. Nagyon sajnállak, és félek, hogy később nem áll meg az illető a kukkolásnál, ezért tanácsolom azt, hogy legalább a barátaidat próbáld meg bevonni egy lebuktató akcióba, már ha anyád ennyire foglalkozik vele....
2012. aug. 22. 12:57
 27/36 anonim ***** válasza:
És ha egy időre a barátod nálad éjszakázna vagy te nála? Vagy egyszerűen oldd meg valahogy, hogy a kutyák mégse legyenek bezárva (így is úgyis ugatnak), de amúgy tényleg hívhatod a rendőrséget, nem kell csak fenyegetőzni vele, azt is el lehet nekik mondani, hogy rendszeresen ólálkodik ott, egyszerűen muszáj, hogy történjen valami előrelépés, ne hagyd magad, és a redőnyödet meg tényleg húzd le szorosra, ne már, hogy ebbe beleszóljanak, és a költségmentes ötleteket is megvalósíthatod a fentiekből: ék az ajtó alá, a szobádhoz is, meg a kintihez, és anyukádnak meg mondd meg, hogy még ha csak hallucinálnál is, akkor is tennie kell valamit, hogy ne féljél, hogy biztonságban érezd magad. Remélem megoldódik, majd tájékoztass minket, aggódó válaszolókat!
2012. aug. 22. 13:22
 28/36 anonim ***** válasza:
17%

"Tehat a hazunk ugy nez ki,hogy van egy nagy udvar,konyha,vc,egy kis szoba(majd raterek arra,h mert lenyeg ez)"

Tehát miért is lényeg, hogy néz ki a házatok?

Ez a kérdés kamu! Nagyon h.ülyék vagytok ha ezt a mesét beveszitek. Továbbá kopognak a redőrnyön is meg felrántották stb. Nincs annak a háznak egy kerítése véletlenül?? Tudod mi kéne neked? Egy helyesírási kéziszótár de az nagyon... (tellyessen) Na itt majdnem lefordultam a székről például. Szórakozz máshol lassan kezdődik az iskola :)

2012. aug. 22. 18:08
 29/36 A kérdező kommentje:

Ez nem kamu.

Azert lenyeg mert hallom ahogy nyitodnak az ajtok.Es nem azzal pazarolnam az idom,hogy ilyeneket kitalaljak.A tobbiek tanacsat pedig nagyon koszonom

2012. aug. 22. 19:10
 30/36 anonim ***** válasza:
Azt írtad a kutyák el vannak kerítve, akkor kell, hogy legyen kerítésetek. Nehogy azt mondd nekem, hogy ahányszor elmesélted anyádnak, hogy hangokat hallasz és arra nem volt /voltatok képesek ,hogy ilyenkor elengedjétek a kutyát. Dísznek vannak vagy hogy védjenek is valamit? KAMU a kérdésed hiába mentegeted magad.
2012. aug. 22. 20:01
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!