Mit csináljak a barátnőmmel, félek pár nap és kiugrik az ablakon?
Orvost kell váltani, illetve ilyen korban szerintem egyáltalán semmilyen gyógyszerrel nem kéne tömni, mert sokakon az inkább csak ront.
Vigyétek pszichológushoz, aki beszélget vele - a pszichiáter ált. csak gyógyszert ír.
Sajnos állhat valamiféle zaklatás, fizikai vagy szexuális bántalmazás is a háttérben. Valakinek (egy embernek) mégis csak ki kéne szedni belőle, hogy mi áll mindezek hátterében, és a kiváltó okot kell megszüntetni.
Ha alig van 40 kiló, és nem eszik/hánytatja magát, akkor Vadaskert (de oda a szülőnek kell telefonálni). Ott szakemberek evészavarosokkal és mentális betegekkel is foglalkoznak.
Pszichológusok segítségével, továbbá hozzá hasonló betegekkel együtt töltött csoportterápiák során gyógyulnak.
Amúgy esélyes, h otthon van gikszer, ez esetben pedig családterápia.
Én otthoni gondok miatt - alázás, elhanyagolás, lelki terror, stb - már 2. éve vagyok beteg (előbb anorexia - lázadásképp -, aztán depresszió, most a bulimiából jövök ki, a sulit leszrom, szal...) Amúgy esélyes, h otthon van gikszer, ez esetben pedig családterápia.
Én otthoni gondok miatt - alázás, elhanyagolás, lelki terror, stb - már 2. éve vagyok beteg (előbb anorexia - lázadásképp -, aztán depresszió, most a bulimiából jövök ki, a sulit leszrom, szal...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!