Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Párom túlságosan szereti az...

Párom túlságosan szereti az apját. Én kikészülök. Lehet valami megoldás?

Figyelt kérdés
4 éve vagyunk együtt, szinte nálunk lakik, de ha az apja hívja haza kell mennie. Otthonról úgy jön el, hogy szidja az apját, mint egy elmebeteg tombol, de egy óra múlva pedig már apuci így apuci úgy. De nem is ez zavar igazán. Hanem: most lett munkanélküli, és lassan minden pénzét feléli, jövő hónapban van "apuci" születésnapja és hiába nincs pénze, kölcsön akar kérni, hogy a 20-30 ezer forintos ajándékot megtudja neki venni. Nekem márciusban volt a szülinapom egy szál virágot nem kaptam tőle, mondván, most nincs pénze majd jövő hónapban megkapom a meglepetést, azóta se kaptam semmit, pedig azóta kapott fizetést is, adóvisszatérítést is. Most sincs pénze, de kölcsön kér apuci miatt. A 4 év alatt azt hallgattam állandóan, hogy szidja az apját, majd utána pedig dícséri. Nekem rosszul esik. Vagy felfújom csak a dolgokat?
2009. júl. 24. 10:47
 1/7 A kérdező kommentje:
Ne értsetek félre, nem az zavar, hogy nem kaptam semmit (bár egy szál virág és egy tábla csoki jól esett volna), hanem hogy "veszek neked szülinapodra ezt és azt", ígérget orrba szájba és mintha elvágták volna nem szólal meg többé, eltelik pár hónap és "apucinak ezt kell venni és azt kell venni".
2009. júl. 24. 10:50
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem fújod fel, ez nem normális dolog. Küld haza apucihoz végleg és keress egy hozzád illő társat.
2009. júl. 24. 10:51
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Én sem tudok jobb tanácsot adni mint az első.Addig vess véget ennek az egyoldalú egoista(részéről)kapcsolatnak amíg nem késő és nem kötitek össze az életeteket.Ne pazarold a fiatalságod ilyen férfira.Semmibe vesz téged ez egyértelmű.Menjen haza,éljen apukával anyukával.

Nem normális ahogyan gondolkodik ahogy él.

2009. júl. 24. 10:55
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
irány haza apucikához, ne foglalkozz vele. én is így voltam a párommal, csak ő az anyucival volt pont így, de már nem bírtam. 1 éves a kislányom és különmentünk, de nem bántam meg.inkább egyedül nevelem fel a kislányt. ha gyereketek lesz, lazán elveszi a gyerek elöl is, csak hogy apucinak legyen, én ezt tapasztalatból mondom
2009. júl. 24. 11:06
 5/7 anonim válasza:
83%
Szerintem legyél erélyes a "pároddal". Bár hosszú levelet írtál, csak nagy-nehezen tudtam kibogozni azt, hogy most tulajdonképpen a "párod" férfi-e vagy nő. Kérlek ne használd ezt az amúgy is erőltetett és csak az elmúlt években divatba hozott kifejezést. Csökkent jelentéstartalmat visz a mondatokba, magyarul: Ha párod, nem tudom eldönteni, hogy most: Barátod ? Barátnőd ? Menyasszonyod ? Vőlegényed ? Férjed ? Feleséged ? Milyen szépek, tiszták és egyszerűek ezek a régi, egykor oly általánosan használt szavak. Miért nem lehet ezeket használni ?
2009. júl. 24. 11:16
 6/7 anonim ***** válasza:

KI lehet gyógyitani ebből a fiút, mert nálunk is ez volt, és majdnem beleőrültem, hogy apucinak mindent, nekem meg semmit, és ha mertem szidni apukát, akkor kész volt a vita...

Én meg egyszerűen mondtam neki, hogy vége, és akkor döbbent rá, hogy mi van. Azóta már el is költöztüönk, és nincsen oda apukáért már...

2009. júl. 24. 11:27
 7/7 anonim válasza:
Ne adj neki pénzt,és nyugodtan megmondhaod neki hogy a te szülinapodra se vett neked semmit,apuci is megérti majd hogy a párodnak nincs pénze,ha meg nem akkor gondolkozz el azon miért is van Veled.
2009. júl. 25. 14:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!