Szülők! Mit tennétek, ha kiderülne az egyetemista/főiskolás lányotokról, hogy prostitúció által szerzett pénzzel egészíti ki a zsebpénzét?
Akkor nagyon sok egyetemista lenne már kitagadva.....
Sőt az sem jobb, ha valaki mondjuk meleg......akkor őt is ki kell tagadni.
3 barátnőmmel hónapokig kerestünk munkát. A diákszövetséges, értelmes munkák elmennek fű alatt, mást találni meg kb lehetetlen. Végül ismeretségek útján, több hónapnyi éhkopp után lett munka. A hirdetéseinkre töménytelen levél érkezett, hogy munkát nem tud adni, de szexért cserébe támogatna, 30as pasasoktól egészen a 60as korosztályig. Nekem nem lett volna hozzá gyomrom, de volt olyan pont, amikor azt mondtam bárcsak lenne...
Az éremnek azért mindig 2 oldala van.
Találgathatsz, de szerintem felesleges, mert nem írom le, hogy mit csinált a nővérem! Vannak olyan emberek, akik itt megosztják a problémájukat. (Én nem közéjük tartozom)
Amúgy nem értem, hogy mi alapján megy itt a lepontozás, kb mint a dedóban. Itt aki a kérdésre válaszol az már hasznos. Jó lenne, ha egyes emberek elfogadnák, hogy a véleményükkel ellentétes válasz is lehet jó!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!