Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mennyire gáz ha egy 28-30...

Mennyire gáz ha egy 28-30 éves FÉRFI még diákmunkán veri magát mert h ő egyetemista?

Figyelt kérdés
sztem borztalmasan géáz h ott dolgozik ahol 16-18 lévesek is...sztetek?
2012. júl. 31. 23:02
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
39%
Én is ismertem nem 1 ilyen nyomorékot, ezekkel elmondom mi lesz, lediplomáznak (talán) utána pedig sehova nem fognak kelleni max törülközőket osztogatni egy gyógyfürdőbe(mint ez az ismerősöm) ugyanis 10 évig járt egyetemre, de épp eszű nő sem kezd majd ilyennel, szóval szánalom és szégyen hogy vannak ilyenek:/
2012. júl. 31. 23:06
 2/23 anonim ***** válasza:
89%
A diákmunkák jól fizetnek,a többi nem fontos...
2012. júl. 31. 23:06
 3/23 anonim ***** válasza:
91%
Attol fugg.. Ha peldaul orvosira jar akkor nem gaz. Egyebkent tudod h milyen nehez most jo allast talalni? Szerintem az a gaz h masokat itelsz el mert irigykedsz h o ezt megteszi.
2012. júl. 31. 23:08
 4/23 anonim ***** válasza:
89%
Szerintem nem gáz, tanul és dolgozik. Ha élősködne a szülein, az lenne gáz.
2012. júl. 31. 23:10
 5/23 A kérdező kommentje:
egyáltalán nem itélkedek csak nekem rohadtul furcsa....
2012. júl. 31. 23:11
 6/23 anonim ***** válasza:
53%
Azért 28-30 évesen már egzisztenciát akarok magam köré - ami engem illet...
2012. júl. 31. 23:11
 7/23 A kérdező kommentje:
hát igen... nekem is ez lenne a normális.... de az h 28-30 évesen még diákmelóból ahol mindenki 16-18 éves sztem igy gáz.. és nem orvosira jéárnak.. ugyan..... azért irtam 28-30 évet mert mind2ből van példa
2012. júl. 31. 23:13
 8/23 anonim ***** válasza:
81%
Miért lenne gáz???Nekem is van 20 éves kollégám is meg 50éves is akkor most az gáz?jézus...sok helyen a diákmunkásokat jobban megfizetik mint pl eg ykölcsönzött munkaerőt,mivel a diákok után nem kell adózni és nincs annyi levonás.Majd szólj ha felnőttél :)
2012. júl. 31. 23:20
 9/23 anonim ***** válasza:
90%
Szerintem nem gáz.Amíg nem végzi el a sulit,és nincs szakmája,akkor konkrétan nem ért semmihez,csak diákmunkát vállal.Nem mondom,hogy nem lepődnék meg,de gáznak semmiképpen sem mondanám.
2012. júl. 31. 23:23
 10/23 anonim ***** válasza:
94%

Attól függ szerintem, mindig több oldala van a dolognak...Vannak ugye akik bentragadnak a felsőoktatásban, mert elkezdenek 18-19 évesen egy szakot, aztán sorra buknak meg, csúsznak, új szakra mennek át, a 3 éves szakokat jó ha elvégzik hat év alatt, és akkor még mesterképzés sehol... Én nem egy olyan díszpéldányról tudok akik akik a három éves szakot hat év alatt se tudták elvégezni, kirugták őket, mire újrafelvételiztek ugyanoda... És persze ezek a díszpintyek is diákmunkát kénytelenek vállalni ez esetben is, 28-30 évesen. Viszont ha azt nézed, akkor legalább dolgoznak, van némi pénzük, nem csak a szülőt húzzák le, mert van ám ebből a kategóriából olyan ismerősöm is, aki járt 8 évet egy gagyibnál gagyibb főiskolára és közben még diákmunkája se volt...

Viszont irtam, hogy lehet ez összetettebb is. Van 28 éves ismerősöm, aki BA képzésen nappalis egyetemista- azért mert érettségi után éveket dolgozott egy gyárban, részben mert nem érdekelte nagyon semmi, részben mert a családjának is kellett anyagi segítség. 26 éves volt mire oda jutott, hogy főiskolára akart és tudott is menni, viszont ez a szak még levelezőn sincs. Jelenleg ő is diákmunkán dolgozik sok esetben 16-18 évesekkel is. MIért? Mert a diákmunka rugalmas, könnyen össze lehet hangolni egy nappali tagozatos egyetemmel, még más munkánál már nem olyan egyszerű...

2012. júl. 31. 23:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!