Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mennyire gáz ha egy 28-30...

Mennyire gáz ha egy 28-30 éves FÉRFI még diákmunkán veri magát mert h ő egyetemista?

Figyelt kérdés
sztem borztalmasan géáz h ott dolgozik ahol 16-18 lévesek is...sztetek?
2012. júl. 31. 23:02
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:
jaaa igen, akikre én gondolo kazok ezek a bukdácsolósok... de akkor is fura ha a normálisabb esetet nézem.
2012. júl. 31. 23:35
 12/23 anonim ***** válasza:
84%

"egyáltalán nem itélkedek"

"sztem borztalmasan géáz"

Bár nem tudom mi az az ítélkedek. Vagy mi a géáz.

Lehet, hogy jól megfizetik, és esetleg máshol nem talál munkát, de ott igen, és nem akart munka nélkül maradni? Hú de gáz. Nemár! Mióta gáz, hogy valaki dolgozik???

2012. júl. 31. 23:38
 13/23 A kérdező kommentje:
súly a koron van...
2012. júl. 31. 23:48
 14/23 anonim ***** válasza:
70%
Az alapján válaszoltam.
2012. aug. 1. 00:03
 15/23 anonim ***** válasza:
86%
Miért lenne gáz, dolgozik és eltartja magát. Nem mindegy mit. Különben 18 évesen érettségizik, utána 5 év a diploma azaz már 23 éves, utána elvégez még egy diplomás képzést, más szakon ily előröl kezdi, így 28 évesen fejezi be. Egyáltalán nem gáz.
2012. aug. 1. 00:12
 16/23 anonim ***** válasza:
87%
Nem tudom te jártál egyetemre? Ott elég sok 28-30 éves tanul. Sőt még 55 éves is elvégez egy diplomát, hogy magasabb legyen a nyugdíja.
2012. aug. 1. 00:19
 17/23 anonim ***** válasza:
92%
Kérdező, ha valaki szerint bármiféle munka gáz, annak komoly baj van az értékítéletével. A henyélés, ingyenélés, magunk eltartatása, kiszolgáltatása, na az a gáz.
2012. aug. 1. 00:37
 18/23 anonim ***** válasza:
38%
Szerintem is gáz,már rég dolgoznia kéne
2012. aug. 1. 03:45
 19/23 anonim ***** válasza:
69%

Aki diákmunkán van, az legalább dolgozik, de én ismerek olyan 26-27 évest, aki életében egy napot nem dolgozott, mert hogy ő egyetemista és azt is csak bukdácsolva fogja elvégezni, mert már el kellett volna. De persze tudják kunyerálni a zsét a szüleiktől, mert esténként szórakozni akarnak...

Egyik ilyen ismerősnek feltettem a kérdést, hogy mi lenne, ha elmenne dolgozni. A válasz: "Nem fogok, amíg anyámék adnak pénzt..." Hát gratulálok...

Én is mentem volna egyetemre, de sajnos nem kerültem be, így 18 éves korom óta dolgozok. Telefonos operátor vagyok és szeretem ezt csinálni. A fent említett ismerős pedig lenéz miatta, hogy ez milyen alja meló. Én legalább dolgozok!!! És ha felvettek volna az egyetemre, akkor is dolgoztam volna mellette, hogy legalább a tankönyveimet vagy a saját szükségleteimet fedezni tudjam.

27N

2012. aug. 1. 06:39
 20/23 anonim ***** válasza:
75%
Te szimplán hazudsz. Diákmunkát csak 2 éves korig közvetít ki a Melódiák és társai.
2012. aug. 1. 08:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!