Mennyire gáz ha egy 28-30 éves FÉRFI még diákmunkán veri magát mert h ő egyetemista?
"egyáltalán nem itélkedek"
"sztem borztalmasan géáz"
Bár nem tudom mi az az ítélkedek. Vagy mi a géáz.
Lehet, hogy jól megfizetik, és esetleg máshol nem talál munkát, de ott igen, és nem akart munka nélkül maradni? Hú de gáz. Nemár! Mióta gáz, hogy valaki dolgozik???
Aki diákmunkán van, az legalább dolgozik, de én ismerek olyan 26-27 évest, aki életében egy napot nem dolgozott, mert hogy ő egyetemista és azt is csak bukdácsolva fogja elvégezni, mert már el kellett volna. De persze tudják kunyerálni a zsét a szüleiktől, mert esténként szórakozni akarnak...
Egyik ilyen ismerősnek feltettem a kérdést, hogy mi lenne, ha elmenne dolgozni. A válasz: "Nem fogok, amíg anyámék adnak pénzt..." Hát gratulálok...
Én is mentem volna egyetemre, de sajnos nem kerültem be, így 18 éves korom óta dolgozok. Telefonos operátor vagyok és szeretem ezt csinálni. A fent említett ismerős pedig lenéz miatta, hogy ez milyen alja meló. Én legalább dolgozok!!! És ha felvettek volna az egyetemre, akkor is dolgoztam volna mellette, hogy legalább a tankönyveimet vagy a saját szükségleteimet fedezni tudjam.
27N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!