Nektek volt olyan, h a párotok elment pár napra? Kedd van és vasárnapig távol kell, h legyen. Ti hogy foglaljátok le magatokat? Nekem már most nehéz
Figyelt kérdés
2012. aug. 21. 16:04
1/12 anonim válasza:
Pasizz. :) Mit csinálj,mit csinálj...ha egy háziasszony nem tudja mit csináljon az elég érdekes.
2/12 anonim válasza:
Volt. Három hónapos ösztöndíjjal tanult az USA-ban. Én nem tudtam kimenni meglátogatni. De azon sosem gondolkoztam, hogy mivel kössem le magam. Éltem az életem, persze hiányzott. Skypon beszélgettünk. Hat nap miatt ezen gondolkozol, akkor lehet, hogy kapcsolatfüggő vagy?
3/12 anonim válasza:
Miért, amikor otthon van, egymást nézitek?
Nem igaz, hogy egyedül nem tudod lefoglalni magad, felnőtt ember vagy.
4/12 anonim válasza:
Szia! éppen én is így vagyok most,nekem is a barátom elment pár napra, és baromira hiányzik.. hát én punnyadok és filmeket nézek meg megyek majd este futni.. :D
Mondjuk nekem csak 3 napra ment el.
5/12 anonim válasza:
Hiába pontoztok le,akkor is egy jó háziasszony mindig talál magának elfoglaltságot.Vagy ha nem háziasszony szemszögből nézzük,akkor egy átlagos ember is.
6/12 anonim válasza:
Fél évet töltött külszolgálaton, közben úgy 5 napot volt itthon. Elfoglaltam magam. Nem is értem, hogy lehet valaki ennyire életképtelen, hogy pár napot sem tud magával mit kezdeni. Neked nincs önálló életed, személyiséged, vagy mi?
7/12 anonim válasza:
Az én párom a Balatonon legénybúcsúzott a hétvégén, tud élni. :) 3 napig volt távol, én kihasználtam az időt és elmentem kozmetikushoz, vásárolni, intéztem a dolgomat, esténként pedig barátnőztem vagy csak egyszerűen pihiztem.
8/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm igazatok van 6 nap az nem a világ, ésigaz önálló személyiség vagyok, és lehet jobban fel kellenne találnom magam nélküle is
2012. aug. 21. 16:40
9/12 A kérdező kommentje:
Csak az a baj lehet ,h jelenleg nem dolgozok és az életem eddig arról szólt, h őt várjam mikor jön haza,és programmaokat csináljunk azért furcsa ez most nekem.
2012. aug. 21. 16:43
10/12 anonim válasza:
Szép dolog a szerelem, de azért ne szűnj meg önálló lény lenni. Legyen hobbid, legyenek barátaid, már csak azért is, hogy ilyenkor ne unatkozz, meg egyébként is így kerek a világ. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!