Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Más szülei is kutatnak a...

Más szülei is kutatnak a gyerekeik holmijai között?

Figyelt kérdés
Annyira utálom! Anyu felforgatja a szobám,és még képes letagadni,mikor 1értelmü jelei vannak,meg már láttam,hogy a tesom cuccai közt is kutat. :s A szobámat nem lehet zárni,és hát vannak dolgok,amikhez semmi köze.
2009. júl. 24. 03:39
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
27%

Az az igazságai, hogy minden dolgodhoz VAN KÖZE!

Biztosan valamivel okot adtatok arra, hogy kutat utánatok, talán nem vagytok vele őszinték, vagy úgy érzi, hogy elhallgattok előle fontos dolgokat?

Én pl. nem szoktam kutatni a gyerekeim holmijaiban, nagyon utálom az ilyen nyomozásokat, de vannak pillanatok, amikor megijedek, valami nagyon gyanús és szeretném kideríteni (tőlük meg nem lehet), ilyenkor muszáj kutatni...

Sajnos, ilyenkor mindig találok is valami gazságot!

Széttört számológép, cigaretta, összefirkált új tolltartó, ismeretlen mobiltelefon... 8-o

Ha tudnád, hogy utálom megtalálni ezeket a dolgokat! :[

Nem zárhatod be a szüleid elől a szobádat, joguk van leellenőrizni téged és a holmijaidat, mert ők felelősek érted!

Szerintem anyukád is jobban örülne, ha nem kellene aggódni miattatok, nyugodt lehetne, hogy minden rendben.

2009. júl. 24. 03:52
 2/15 anonim ***** válasza:
67%
Szerintem meg ne kutasson a szobádba, ha a szüleim ezt csinálták volna, bele bolondultam volna. Nem tudom hány éves vagy, de gondolom kamasz korú, és egy kamasznak igen is van már magánélete ami csak rá tartozik. Ha nem dönt úgy hogy ezt megosztja a szüleivel akkor ezt tiszteletben kell tartani.
2009. júl. 24. 08:04
 3/15 anonim ***** válasza:
100%

kérdezz rá, hogy mit akar tudni. nyilván aggódik (ez a dolga a szülőnek:)), de ha őszinte vagy vele és minél több dolgot megbeszélsz vele (kiv. ami teljesen személyes, hiszen van magánéleted), annál jobban bízik majd és nem kutakodik.

+tipp: kérd ki a tanácsát több mindenben, hogy érezze, számít a véleménye és nem a háta mögött cselekszel, hátha akkor megnyugszik

31/L

2009. júl. 24. 08:25
 4/15 anonim ***** válasza:
77%
Szerintem meg ez nem jogos, ha semmi ok sincs rá. Pl. ha nem gyanítja, hogy drogot rejtegetsz, semmi joga nincs kutatni. Én is észrevettem 1-2 alkalommal, hogy anyu meg apu nem zavartatják magukat ilyen szempontból és kutatkodnak, pedig erre sosem adtam okot, de ők nem is azért csinálták. Apukám nagyon kíváncsi természet, mindig édesség után is kutat. Én is nagyon utálom a kutatást. Meg azt utálom, mikor valaki a számítógépemet használja anélkül, hogy engem megkérdezne erről. Ugyanúgy kutatásnak érzem.
2009. júl. 24. 08:27
 5/15 anonim ***** válasza:
79%
Valami oka van annak hogy kutat.... Éppen Te írod, hogy vannak dolgok, amihez semmi köze. Lehet éppen nagyon is köze lenne, de Te ezt nem szeretnéd. Szerintem valami aggasztja és mivel nem kap rá választ tőletek, ezért folyamodik ehhez a megoldáshoz. Zárni a szobádat? Majd ha a sajátodban laksz, akkor ott azt és akkor zárhatsz amikor akarsz, de az érdekes lenne, ha a édesanyád elől zárnád. Beszéljétek meg, hogy mi aggasztja, mit szeretne megtudni. Joga van hozzá szerintem és köze is.
2009. júl. 24. 08:29
 6/15 anonim ***** válasza:
73%

Persze,ciki ha anyuci megtalálja a kis papírt amire ezerszer ráírtad a szerelmed nevét!!!!:)

Viccet félretéve, a mai világban,kutasson is az a szülő,mert

persze vannak dolgok amikhez semmi köze, de amikor majd megerőszakolnak, vagy drogambulancián kötsz ki akkor nem tudom kit hívnál fel először........Igenis joga van mindenhez amíg ő felel érted és szeret,még ha ez a taknyosokat annyira bántja is.

2009. júl. 24. 08:45
 7/15 anonim ***** válasza:
33%
18 éves korodig kötelessége
2009. júl. 24. 08:55
 8/15 anonim ***** válasza:
94%
Igen, sajnos a mai világban szükséges, hogy képben legyen a szülő. Gondolom lehetnél őszintébb is anyukádhoz, kérdezhetnél, mesélhetnél, akkor nem aggódna annyira. Örülj, hogy olyan szüleid vannak, akik törődnek veled. Igen én is elolvastam az iskolai /órai/ levelezést amit megtaláltam itt-ott. Hozzám sem voltak eléggé őszinték a gyerekek. Ha te is szülő leszel meg fogod érteni. Különben hány éves vagy? Fiú? Lány?
2009. júl. 24. 09:22
 9/15 anonim válasza:
70%

Figyeljetek ide...

18 éves korodik kötelessége.. nem nem kötelessége!

a biztonságodért és a jólétedért kell h feleljen édesanyád nem pedig h kutasson a cuccaidban.

szerintem a szülőtől ez a lehető legnagyobb ki*ás ami csak létezik.

főleg mikor a gyerek már KAMASZODIK.

plén utáltam mert anyám kutakodott és megtalálta a névnapjára vett ajándékát...onnan tudom hg egyel alatta levő fiókba tette vissza.. ha legaláb megnézi akkor észrevehetetlenül cisnálja.. nem??

én ezért nagyon haragszom...akk amikor megláttam hg meg van piszkálva a csomagolása megfogtam kimentem és hozzávágtam /szerencsétlen anyám..nem kellett volna/ és nagyon nagyon öszevesztem vele.

vegyél egy kulcsos szerkrényt és abba tedd az ojan dolgaid abba nem tud belemászni.

én elitélem az olyan szülőket akik kutatnak....

csak okosan.de ha olyan dolog van amiről szüleidnek tudni KELL, akkor azt mondd el!

amúgy ezzel a szülő csak azt éri el h a gyerek még jobban ne mondjon el dolgokat...

2009. júl. 24. 09:29
 10/15 anonim ***** válasza:
94%

Pedig bizony az utolsónak igaza van.

Ne kutasson a szülő. Ha már kutat akkor az a kapcsolat olyan is, sőt, még rosszabb lesz, és utána nem fogja megérteni az anya, hogy mit rontott el, a gyerek meg utálni fogja.

És a gyerek is kutathat a szülő után, ha látja, hogy valami más? Ugye, hogy nem?

2009. júl. 24. 10:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!