Más szülei is kutatnak a gyerekeik holmijai között?
Az az igazságai, hogy minden dolgodhoz VAN KÖZE!
Biztosan valamivel okot adtatok arra, hogy kutat utánatok, talán nem vagytok vele őszinték, vagy úgy érzi, hogy elhallgattok előle fontos dolgokat?
Én pl. nem szoktam kutatni a gyerekeim holmijaiban, nagyon utálom az ilyen nyomozásokat, de vannak pillanatok, amikor megijedek, valami nagyon gyanús és szeretném kideríteni (tőlük meg nem lehet), ilyenkor muszáj kutatni...
Sajnos, ilyenkor mindig találok is valami gazságot!
Széttört számológép, cigaretta, összefirkált új tolltartó, ismeretlen mobiltelefon... 8-o
Ha tudnád, hogy utálom megtalálni ezeket a dolgokat! :[
Nem zárhatod be a szüleid elől a szobádat, joguk van leellenőrizni téged és a holmijaidat, mert ők felelősek érted!
Szerintem anyukád is jobban örülne, ha nem kellene aggódni miattatok, nyugodt lehetne, hogy minden rendben.
kérdezz rá, hogy mit akar tudni. nyilván aggódik (ez a dolga a szülőnek:)), de ha őszinte vagy vele és minél több dolgot megbeszélsz vele (kiv. ami teljesen személyes, hiszen van magánéleted), annál jobban bízik majd és nem kutakodik.
+tipp: kérd ki a tanácsát több mindenben, hogy érezze, számít a véleménye és nem a háta mögött cselekszel, hátha akkor megnyugszik
31/L
Persze,ciki ha anyuci megtalálja a kis papírt amire ezerszer ráírtad a szerelmed nevét!!!!:)
Viccet félretéve, a mai világban,kutasson is az a szülő,mert
persze vannak dolgok amikhez semmi köze, de amikor majd megerőszakolnak, vagy drogambulancián kötsz ki akkor nem tudom kit hívnál fel először........Igenis joga van mindenhez amíg ő felel érted és szeret,még ha ez a taknyosokat annyira bántja is.
Figyeljetek ide...
18 éves korodik kötelessége.. nem nem kötelessége!
a biztonságodért és a jólétedért kell h feleljen édesanyád nem pedig h kutasson a cuccaidban.
szerintem a szülőtől ez a lehető legnagyobb ki*ás ami csak létezik.
főleg mikor a gyerek már KAMASZODIK.
plén utáltam mert anyám kutakodott és megtalálta a névnapjára vett ajándékát...onnan tudom hg egyel alatta levő fiókba tette vissza.. ha legaláb megnézi akkor észrevehetetlenül cisnálja.. nem??
én ezért nagyon haragszom...akk amikor megláttam hg meg van piszkálva a csomagolása megfogtam kimentem és hozzávágtam /szerencsétlen anyám..nem kellett volna/ és nagyon nagyon öszevesztem vele.
vegyél egy kulcsos szerkrényt és abba tedd az ojan dolgaid abba nem tud belemászni.
én elitélem az olyan szülőket akik kutatnak....
csak okosan.de ha olyan dolog van amiről szüleidnek tudni KELL, akkor azt mondd el!
amúgy ezzel a szülő csak azt éri el h a gyerek még jobban ne mondjon el dolgokat...
Pedig bizony az utolsónak igaza van.
Ne kutasson a szülő. Ha már kutat akkor az a kapcsolat olyan is, sőt, még rosszabb lesz, és utána nem fogja megérteni az anya, hogy mit rontott el, a gyerek meg utálni fogja.
És a gyerek is kutathat a szülő után, ha látja, hogy valami más? Ugye, hogy nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!