Ugye ti sem adnátok fel az életeteket?
26 éves lány vagyok, a párom 27 éves.
Ő kertépítő én római katolikus kántor.
Ma nagyon összevesztünk, mert kitalálta, hogy megyünk Angliába, mert ő itt nem keres jól (200-at keres) és neki elege van.
Én mondtam neki, hogy a helyében nulla nyelvtudással nem indulnék neki, mire ő elkezdte, hogy de őt igenis meg fogják magyarul is.
Ráadásul nekem kialakulóban van egy másik kántori állás 280ezres nettó fizetéssel. (most 50-70 körül keresek).
Erre azt mondta, hogy hagyjak itt mindent, majd ő eltart.
Mondtam, hogy azt már nem!
Kiakadt és mondta, hogy akkor lehet mosogatni Angliában.
Ezek után komolyan a szakításon gondolkodom.
Azt tudni kell róla, hogy sátánista és gyűlöli a kereszténységet.
Szerintem ha kimennék, azt tenne velem, amit akar.
És úgy vagyok vele, hogy a válság ott is utolérne minket, ráadásul az itthoni leendő 280-amnak és az ő 200-ának sokan örülnének.
Én ezt megbecsülném a helyében.
Ja és én ugyan beszélek spanyolul és angolul is, de soha nem hagynám itt a hazai biztosat a kinti bizonytalanért!
Még valami: én diplomás vagyok, ő szakmunkás érettségi nélkül.
Ettől eltekintve mindenről...
Interneten ismerkedtünk össze, randin szerelem első látásra.
Azért ne higgyétek, hogy szűzmária vagyok...3 éve megerőszakoltak és ő gyógyított meg testileg-lelkileg.
Akkor tekinthetném lelki tehernek, ha nem sikerült volna feldolgoznom és ezáltal lehetetlenné a párkapcsolatomat.
Így viszont egy csúnya folt az életemben.
Nem félek elhagyni, csak szeretem.
Az előző párjaim elbújhatnak mögötte.
Igaz, hogy vannak hülye dolgai, de sokkal több olyan tulajdonsága van, ami a legtöbb férfiban szerintem nincs meg.
Utolsó, a csúnya foltot úgy értettem, hogy enélkül az élmény nélkül is el lettem volna, ez a tapasztalat igazán nem hiányzott...
A párom egyébként sok lánynak tetszik, de eddig szerencsére mindig elzavarja őket.
Csak mielőtt valaki a megcsalást felvetné...
Én csak annyit szeretnék, hogy mégértse:
-nulla nyelvtudással nem fog boldogulni;
-a hazai biztosat nem érdemes itthagyni a külföldi bizonytalanért, pláne ilyen jó fizetéssel.
Igazán kedves vagy....
A hülye és a vannak hülye dolgai között van különbség--szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!