Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ugye ti sem adnátok fel az...

Ugye ti sem adnátok fel az életeteket?

Figyelt kérdés

26 éves lány vagyok, a párom 27 éves.

Ő kertépítő én római katolikus kántor.

Ma nagyon összevesztünk, mert kitalálta, hogy megyünk Angliába, mert ő itt nem keres jól (200-at keres) és neki elege van.

Én mondtam neki, hogy a helyében nulla nyelvtudással nem indulnék neki, mire ő elkezdte, hogy de őt igenis meg fogják magyarul is.

Ráadásul nekem kialakulóban van egy másik kántori állás 280ezres nettó fizetéssel. (most 50-70 körül keresek).

Erre azt mondta, hogy hagyjak itt mindent, majd ő eltart.

Mondtam, hogy azt már nem!

Kiakadt és mondta, hogy akkor lehet mosogatni Angliában.

Ezek után komolyan a szakításon gondolkodom.

Azt tudni kell róla, hogy sátánista és gyűlöli a kereszténységet.

Szerintem ha kimennék, azt tenne velem, amit akar.

És úgy vagyok vele, hogy a válság ott is utolérne minket, ráadásul az itthoni leendő 280-amnak és az ő 200-ának sokan örülnének.

Én ezt megbecsülném a helyében.

Ja és én ugyan beszélek spanyolul és angolul is, de soha nem hagynám itt a hazai biztosat a kinti bizonytalanért!

Még valami: én diplomás vagyok, ő szakmunkás érettségi nélkül.

2012. aug. 20. 21:21
1 2 3 4
 21/35 A kérdező kommentje:

Ettől eltekintve mindenről...

Interneten ismerkedtünk össze, randin szerelem első látásra.

Azért ne higgyétek, hogy szűzmária vagyok...3 éve megerőszakoltak és ő gyógyított meg testileg-lelkileg.

2012. aug. 21. 16:32
 22/35 anonim ***** válasza:
77%
Ja? Ilyen terheltségnél nem a Gyakori bájos népéhez kéne fordulni. Szerintem hagyd a p*csába, de ën nem ismerem a helyzetet. Látszik, hogy diló, de ki nem az? Te semmiképp se menj ki, ha ő meg is indul, haza fog jönni. Bántani ne hagyd magad, tessék tökösebben visszaszólni, ha megint nagyon okos lenne.
2012. aug. 21. 17:04
 23/35 A kérdező kommentje:
Utolsó, te milyen terheltségről beszélsz? :O
2012. aug. 21. 18:09
 24/35 anonim ***** válasza:
Ha a nemi erőszakot te nem tekinted lelki tehernek, boldog ember lehetsz. :)
2012. aug. 21. 21:27
 25/35 A kérdező kommentje:

Akkor tekinthetném lelki tehernek, ha nem sikerült volna feldolgoznom és ezáltal lehetetlenné a párkapcsolatomat.

Így viszont egy csúnya folt az életemben.

2012. aug. 22. 07:58
 26/35 anonim ***** válasza:
100%
Ami esetleg meghatározhatja és indokolatlanul felerősítheti az érzéseidet iránta. Magyarul félsz elhagyni. De ez nem biztos, csak ráérek és írtam valamit.
2012. aug. 22. 10:22
 27/35 A kérdező kommentje:

Nem félek elhagyni, csak szeretem.

Az előző párjaim elbújhatnak mögötte.

Igaz, hogy vannak hülye dolgai, de sokkal több olyan tulajdonsága van, ami a legtöbb férfiban szerintem nincs meg.

Utolsó, a csúnya foltot úgy értettem, hogy enélkül az élmény nélkül is el lettem volna, ez a tapasztalat igazán nem hiányzott...

A párom egyébként sok lánynak tetszik, de eddig szerencsére mindig elzavarja őket.

2012. aug. 22. 12:12
 28/35 A kérdező kommentje:

Csak mielőtt valaki a megcsalást felvetné...

Én csak annyit szeretnék, hogy mégértse:

-nulla nyelvtudással nem fog boldogulni;

-a hazai biztosat nem érdemes itthagyni a külföldi bizonytalanért, pláne ilyen jó fizetéssel.

2012. aug. 22. 12:19
 29/35 anonim ***** válasza:
100%
Na, sikerült úgy beállítanod, mint egy hülyét, aztán megvédened és a többi férfi fölé emelned. :) Szereted, maradjatok együtt, segíts neki valami munkát találni télre, hogy ne hisztizzen, amiért te jobban keresel.
2012. aug. 22. 15:31
 30/35 A kérdező kommentje:

Igazán kedves vagy....

A hülye és a vannak hülye dolgai között van különbség--szerintem.

2012. aug. 22. 16:40
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!