Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A férjem nevetségesnek nevezet...

A férjem nevetségesnek nevezett, ami nagyon rosszul esett. Jogosan haragszom rá emiatt?

Figyelt kérdés
A sztori a következő: A férjemnek Szabó a vezeték neve,ami valljuk be,elég gyakori. Gyerekkorom óta van egy név,ami nekem nagyon tetszik,itthon is anyakönyveztethető és ritka. Tudom jól,hogy egy névtől nem lesz különlegesebb a gyerekem,mint a többi, és hogy semmi hátránya nem származott volna abból,ha hétköznapi nevet kap. Én viszont elhatároztam,hogy így fogom hívni a kislányom,mert nagyon szép név. (nem ilyen Dzsesszika vagy Lüszi) Valahogy soha nem tetszett az,ha bejön egy divat és akkor minden gyerek Hanna,Cintia,Zsombor és Milán. A lányom most 2 éves és megkapta a nevet ami nagyon illik rá. A kisvárosban,ahol élek most született meg az ötödik kislány ezzel a névvel. Előtte soha nem hallottam,hogy bárkit is így neveztek volna. Tudom jól,hogy mindenki olyan nevet ad a gyermekének,amilyet akar,de én úgy érzem,hogy ezzel elvették a név "varázsát". Ebből is egy tucat név lett,pedig az én szememben jelent is valamit,története van. A férjem erre azt mondta,hogy nevetséges és szánalmas vagyok hogy ezen kiakadtam, és ez az,ami borzasztóan szíven ütött. Azóta nem igazán szólok hozzá,valahogy nem tudom elfogadni,hogy ez a véleménye rólam és ezt így kerek perec ki is mondta. Mit gondoltok erről?
2012. aug. 20. 19:16
1 2 3 4
 31/32 anonim ***** válasza:
100%
24-es, az Androméda az most valami poén akart lenni? Igen, valszeg abból ered a Méda.
2012. aug. 22. 03:32
 32/32 anonim ***** válasza:
100%

Próbáld úgy látni a dolgot, hogy olyan szép nevet választottatok neki,ami másoknak is annyira tetszik, hogy a saját gyerekükek is azt adják.

Én erre büszke lennék.

Ami a férjeddel való sértődést illet, biztos vagyok benne hogy már másnap túl voltál rajta.

Szia

2012. szept. 24. 00:10
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!