Hány évesen engednétek el előszőr egy lányt aug.20. -ai tűzijátékra?
Figyelt kérdés
2 idősebb fiú kíséretében.2012. aug. 20. 16:09
11/17 A kérdező kommentje:
Az anya nem ismeri őket személyesen.
2012. aug. 20. 16:47
12/17 A kérdező kommentje:
2 évvel.
2012. aug. 20. 16:47
13/17 anonim válasza:
Kérdező, szóval budapestit, 20-án este, a városba nézelődni? Mondjuk 12-14, függően attól, hogy egyfelől mekkorák azok az "idősebb fiúk", másfelől, hogy a lány mennyire van hozzászokva a belvárosi közlekedéshez. De ha 18 éven felüli legalább az egyik, akkor akár 6...
Most nem azért, de én anno 1978-ban 14 évesen önállóan közlekedtem nap közben Budapesten, de 16 évesen már éjjel is...
14/17 anonim válasza:
mivel pesti vagy ezért 15 évesen elengednélek, de csak azzal a kitétellel, hogy a tömeg közelébe nem mész! (nehogy megismétlödjön az a viharos taposos tűzijáték)
15/17 anonim válasza:
"tömeg közelébe nem mész"-ez jó,csak az egész városban tömeg van,ahol meg program is van,ott különösen nagy tömeg van
16/17 anonim válasza:
#14, a következő 20 évben miért kell szívatni az összes kamaszt, mert volt egy természeti katasztrófa pár éve, ami 5 halálos áldozatot követelt - előtte, azóta meg soha semmi hasonló... tudod, ez olyan, hogy kinn voltunk a Szigeten a párommal, elment körhintázni (én kihagytam, hamar elszédülök), és a rákövetkező menetben pont az a körhinta ment szét, és okozta a halálos balesetet... ezért én nem mondanám senkinek, hogy jajj, nehogy körhintára üljön...
17/17 anonim válasza:
14 év felett már el lehetne engedni szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!