Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek ebben a helyzetben?

Mit tegyek ebben a helyzetben?

Figyelt kérdés
15 éves fiú vagyok. Egy barátom van, akit már nagyon régóta ismerek és teljesen megbízom benne, de bevallotta, hogy meleg. Nagyon ledöbbentett, mert egyáltalán nem viselkedik úgy mint egy meleg. Én továbbra is szeretnék a barátja lenni(én NEM vagyok meleg), de nem tudom, hogy ez után, hogyan viselkedjek vele. Ti mit tennétek?
2012. aug. 20. 12:13
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

"Ez egy betegség akárki akármit mond."

és akkor írtsuk ki őket a cukorbetegekkel,a tüdőbetegekkel, a lisztérzékenyekkel, a gyengén látókkal együtt-hisz ez mind egy betegség????

Nem kellene keverni a fogalmakat? A pedofil és a meleg nem ugyanaz!!!!! Mit árt az neked,ha valaki meleg? Honnan tudod,hogy épp valamelyik kollégád nem az,vagy honnan tudod, hogy a testvéred nem lesz az?

2012. aug. 20. 18:15
 12/15 anonim ***** válasza:
Mi az hogy irtsuk ki őket? Ne adj a számba olyat amit nem mondtam. Nyíltan kellene beszélni a melegség kezeléséről vagy legalább a tünetmentesítéséről. Szerintem az aki elfogadja a melegeket az csak magát csapja be. Mégis mennyibe különbözik a melegség attól aki állatokkal szexel? Nem sokban. Mindkettő ugyan olyan undorító és nem normális. Korunk erkölcsi fertője a neoliberalizmus csak bátorítja ezeket az embereket a hülyeségre. Régen miért nem volt ennyi meleg? Persze, most lehetne gyorsan rávágni hogy nem volt elfogadott és sokan titkolták. Biztos voltak ilyenek is. De a fő ok az hogy nem volt ennyire reklámozva. Szerintem a 19.században egy falusi ember még csak elképzelni se tudta hogy létezik a férfi-női kapcsolaton kívül más is. Olyan mint a Goebbelsi propaganda addig-addig tömik az ember fejét az idiótaságokkal míg az ember el nem hiszi. És a mai társadalmilag nem csak hogy elfogadott hanem megkövetelt formája a b*zi propaganda.
2012. aug. 20. 23:40
 13/15 anonim ***** válasza:

Az hogy kinek mi az undorító,szerintem egyéni döntés és ízlés kérdése. A másik,ki dönti el,ki mondja meg hogy mi a normális?

A régi ember sokminden mást sem tudott volna elképzelni,ami a mai korban alap,ahogy mi sem tudunk elképzelni dolgokat,hogy mi lesz.

A melegség és az állatokkal valós szexben a fő különbséget én az önálló döntésben látom. Ha két férfi úgy dönt hogy nekik ez jó,akkor csinálják,de azt a szerencsétlen állatot nem kérdezi meg senki. És innentől kezdődik számomra az egyik elítélhetőnek míg a másik nem.

Szerinted mit ártanak a társadalom számára a melegek,hogy ennyire tiltani kellene? Kit bánatank és mivel? És mivel csapom én be magam azzal, hogy nem foglalkozom velük? Felnőtt emberek, önálló döntésekkel,az hogy otthon a hálószobában mit csinálnak,semmi közöm hozzá és nem is érdekel.

2012. aug. 21. 07:04
 14/15 anonim ***** válasza:
Kinek ártanak? Az emberiségnek. Ez olyan mint az illem. Senkinek se ártunk vele ha az orrunkat piszkáljuk mások előtt de mégis undorító és nem illik ezt csinálni. Csak ez sokkal magasztosabb dolgokról szól. A becsületről, büszkeségről, férfiasságról ami nem egyeztethető össze a melegséggel. Ettől még csinálhatják de otthon a négy fal között és azt az áltudományos dogmát hogy a melegség normális azt meg hagyják a francba.
2012. aug. 21. 11:08
 15/15 anonim ***** válasza:
5-ös vagyok. Az én abszolute normáis válaszomat is egy nullával díjazták. Ezt egy szexológus valószínű 100 ponttal jutalmazná! De itt sok az idióta!
2012. aug. 21. 11:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!