Mit tegyek ebben a helyzetben?
"Ez egy betegség akárki akármit mond."
és akkor írtsuk ki őket a cukorbetegekkel,a tüdőbetegekkel, a lisztérzékenyekkel, a gyengén látókkal együtt-hisz ez mind egy betegség????
Nem kellene keverni a fogalmakat? A pedofil és a meleg nem ugyanaz!!!!! Mit árt az neked,ha valaki meleg? Honnan tudod,hogy épp valamelyik kollégád nem az,vagy honnan tudod, hogy a testvéred nem lesz az?
Az hogy kinek mi az undorító,szerintem egyéni döntés és ízlés kérdése. A másik,ki dönti el,ki mondja meg hogy mi a normális?
A régi ember sokminden mást sem tudott volna elképzelni,ami a mai korban alap,ahogy mi sem tudunk elképzelni dolgokat,hogy mi lesz.
A melegség és az állatokkal valós szexben a fő különbséget én az önálló döntésben látom. Ha két férfi úgy dönt hogy nekik ez jó,akkor csinálják,de azt a szerencsétlen állatot nem kérdezi meg senki. És innentől kezdődik számomra az egyik elítélhetőnek míg a másik nem.
Szerinted mit ártanak a társadalom számára a melegek,hogy ennyire tiltani kellene? Kit bánatank és mivel? És mivel csapom én be magam azzal, hogy nem foglalkozom velük? Felnőtt emberek, önálló döntésekkel,az hogy otthon a hálószobában mit csinálnak,semmi közöm hozzá és nem is érdekel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!