A kamasz lányomnak, elment az esze. Szerintetek?
Figyelt kérdés
16 éves mult,mostanáig sehova nem ment,csak barátnökhöz néha,meg strandra meg sétálni de lányokkal,és most meg megismert egy fiút,állíja hogy csak barát,nem szerelem,de már menni akar hozzá aludni,meg csavarogni vele éjszaka,én meg nem engedtem,és most én vagyok a maradi meg a paranoias!Nagyon el vagyok keseredve,eddig barátnök voltunk most meg támad,ellenségeskedik! Mit csináljak?2012. aug. 18. 22:44
1/6 anonim válasza:
Persze,hogy támad meg ellenséges,mikor nem engeded el a fiúval akibe 100% bele van esve. Én is nagyon tudtam érte haragudni :)
2/6 A kérdező kommentje:
Elengedem,elengedtem már nappal,bárhova elengedem vele,csak aludni nem hozzájuk,az anyja sem lesz otthon,ketten lennének! Azt mondja nem szerelem csak barát!
2012. aug. 18. 23:00
3/6 anonim válasza:
figyelj,16 éves.tudom,tudom... anya vagy és minden jogod meg van a félelemhez.igazad van,megértelek,de azt is vedd figyelembe h még mindig jobb ez,mint ha felindulásból valami hülyeséget csinálna.az h ott alszik nála,korán sem jelenti azt,h valami is történni fog.és ha esetleg bajba lenne,tudod h hol találod.attól félsz h szeretkezni fognak?igen,lehet,de egyszer ezen is túl kell esni...
4/6 A kérdező kommentje:
Nem,nem attól félek hogy szeretkezni fognak,egyáltalán nem. Okos lány,csak nagyon naiv. Mivel eddig nem járt sehova semmi tapasztalata nincs,éjjel akarnak menni bulizni,meg moziba meg bárba meg mit tudom én,és félek hogy valahol esetleg bántják majd vagy megeröszakolják. Nagyváros tengerpart,nem Magyarországról van szó. :-(
2012. aug. 18. 23:32
5/6 anonim válasza:
kérd meg ,hogy mutassa be a fiút! Szerintem éreznek egymás iránt valamicskét :) A fiú, ha rendes, biztosan vigyáz rá!
6/6 anonim válasza:
áhá,akkor most már értem h téged nem az együtt létük zavar igazán.ebben az esetben kössetek kompromisszumot:a lány ott aludhat a fiúnál,azzal a feltétellel h nem mennek este sehová.igen,tényleg érdemes megismerni a fiút,h meg bizonyosodj a megbízhatóságáról.abban viszont egyet kell értenem h este kettesbe mászkálni veszélyes dolog.még itthon is előfordult h tizenéveseket megvertek (csak poénból)pedig ők 6-an voltak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!