Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Rossz "gyereknek" számítok?

Rossz "gyereknek" számítok?

Figyelt kérdés

25 éves vagyok, még itthon élek az anyámmal. Ma a szememre vetette hogy nem tudja mi van velem, de semmit nem úgy csinálok mint régen.

reggel 7től 10ig dolgozom, nem minden nap egy héten 3-4 napot. ebből az egyik nap 7-24-ig. Másnap mindig sokáig alszom mert a szervezetem már nem bírja ezt a szélsőséget (2éve dolgozom) A fizetésemet mondhatni hazaadom neki, alig költök belőle.

De a házimunkát nem csinálom rendszeresen pont ezért is mert fáradt vagyok, és a barátaimra páromra is kell időt szakítanom.

Egy héten egyszer porszívózom, de mindig rendet hagyok a szobámban, lakásban, nem hagyok szétdobálva semmit. Néha rám jön a takarítási láz, akkor képes vagyok a lakást kivikszolni....

Anya szerint ez kevés...... nem vagyok elég házias.....

De ha egyszer nincs energiám......

Tényleg olyan rossz vagyok a leírtak alapján????

2012. aug. 18. 17:50
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:

Ja, ez a helyzet!

Akkor anyukád nem "lenézi a munkádat", hanem maga mellett akar tartani azzal, hogy elhiteti veled, hogy nem vagy képes háztartást vezetni,és béna vagy mindenhez.

Ez olyan átlátszó.

Otthon akar tartani, hogy az orrod alá dörgölhesse, hogy "de béna vagy" "de önállótlan", piszkálhasson, de azért vele legyél, mint anyuci kicsi lánya.

Ez ilyen egyszerű.

Manipulál, ennyi!

Szerintem kezdj azon gondolkodni, hogy költözöl, mert később azt fogod kapni, hogy "már 30 vagy, és gyereked sincs, itthon laksz" stb...és az még jobban fog fájni.

Így csak pocsékolod az energiádat!

2012. aug. 18. 20:04
 22/24 A kérdező kommentje:

20-as úgy értve adom neki az összeset, hogy egy helyre rakom az ő fizujával és ha kell neki nyúljon hozzá ha nekem kell én veszek el belőle, akár az övéből. Nem fogom az anyámtól sajnálni, aki egyedül felnevelt a testvéreimmel. És sajnos kell hogy hozzányúljon, mert 3 szobás lakást tartunk fenn ketten amiben a rendszerek elavultak, a lakók többsége nem engedi a külső szigetelést. Na nem folyok bele jobban a kiadásainkba.

Lényeg hogy jelen helyzetben mondjuk úgy szükségünk van egymás fizetésére....

Abba sem folynék bele miért nem adjuk el, ez bizonyos okok miatt most még nem lehetséges.

2012. aug. 18. 20:07
 23/24 A kérdező kommentje:

21-es, az a lényeg hogy én elhiszem magamról hogy képes leszek háztartást vezetni. Hisz csak az nem tudja csinálni, aki nem is akarja.

Így tudom hogy ha én nem vagyok koszos kupis, akkor tisztaság lesz nálam, főzni meg megint csak az nem tanul meg aki nem akar, ha rá leszek kényszerülve úgyis belejövök.

Tehát lényeg ha ez a célja, nem ér el vele semmit. Ha minden jól megy párommal tavasszal költözünk össze. Most a bizonytalan anyagi helyzete miatt nem merünk belevágni. Nem akarjuk hogy pár hónap után visszakússzunk valamelyik családhoz és esetleg azt hallgassam, hogy én megmondtam kislányom....

2012. aug. 18. 20:11
 24/24 anonim ***** válasza:
Gondolom anyád nem dolgozik ezért nem tudja hogy mennyire ki tud fáradni az ember meló után
2012. aug. 18. 20:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!