Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek?

Mi a véleményetek?

Figyelt kérdés

32 éves házasságban élö nö vagyok, külföldön élek férjemmel. Egy férfi él a háztartásunkban, rendszeres hazajárással már egy pár honapja.

Tegnap azt kérdezte tölem, mikor ketten voltunk, hogy én szeretem-e? Ezen kimondottan meglepödtem, és mondtam hogy persze, mint már beépült családtagot, aztán ö mondta hogy ö nem ugy értette. Kérdeztem miért kérdezi, azt válaszolta hogy csak ugy mert már hetek ota azon gondolkozik, hogy vajon szerethetem -e. Erre az én kérdésem az volt (nevetve) hogy miért te talán szerelmesvagy belém ö erre nemet mondott. Mit gondoltok erröl??? Hátso gondolatom azt sugalja hazudott ez kellemetlen lenne.....

2012. aug. 18. 15:58
 1/3 A kérdező kommentje:
Nem akarok gyerekes lenni, de nem sok embernek tudom kikérni a véleményét az ismeretségi körömböl, ezért lennék kiváncsi.
2012. aug. 18. 16:01
 2/3 anonim ***** válasza:
Kinek a kije ez a háztartásotokban élő férfi? Akárki is, ezeket a gondolatait önmagában kellene tartania. Ezek után elgondolkoznék azon, hogy megosztom-e vele az otthonomat. Még a férjed előtt is kellemetlen helyzetbe hozhat.
2012. aug. 18. 16:02
 3/3 A kérdező kommentje:
Az a probléma hogy a barátnöm férje, segiteni jött hozzánk, nagyon rendes nem tudok szemérehányni semmit, de nagyon kellemetlen lenne, ha kiderülne ha esetleg szerelmes lett belém. Haragudni nem hragudnék mert megtörténik, de akkor nem lenne egészséges igy tovább folytatni a dolgokat...
2012. aug. 18. 16:06

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!