Rajtakapott a bátyám, mit tegyek?
Figyelt kérdés
Szóval arról van szó, hogy a bátyám rajtakapott, amint csigákat rajzolgatok, meg színezgetek. (20 éves vagyok)2012. aug. 18. 15:42
11/32 anonim válasza:
Jajjj Jajjj jajjj...:D:D:D:D
takaríthatok monitort :DDDD
12/32 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat!
Zoligyerek, én is erre gondoltam! rettegek, mi lesz, ha ezt a világ megtudja?? Egy életre megbélyegeznek a punkcsigáim miatt!!??!?!!?!
Látom már, mit kell tennem, pedig nagyon nem fekszik nekem a hentes szerep... :S
2012. aug. 18. 16:06
14/32 anonim válasza:
Dehogy komoly. Ha komoly lenne, súlyosan értelmi fogyatékos lenne az egész család, és nem a csigák miatt. De így, hogy vicc, így meg az a gáz, hogy nem vicces.
15/32 A kérdező kommentje:
Nem vicc, tényleg csigákat rajzolgattam... :S
2012. aug. 18. 16:24
16/32 anonim válasza:
Épp ezért mondom, hogy fogyatékosok vagytok, mert normális ember nem szégyelli a csigarajzolást, és nem akad ki azon, ha más csigákat rajzol.
17/32 anonim válasza:
Előzd meg, hogy lebuktasson, töltsd fel fészbukra, és jelölj meg rajta minden ismerősödet. :D
19/32 anonim válasza:
Nem csak a kérdező szánalmas hogy ilyenekkel szórakozik, de a sok ember is, aki meg röhög rajta. Szerintetek EZ vicces?! -.-"
És akkor csodálkoztok ha minden második kérdés kamu.....
20/32 anonim válasza:
: D Hát mit csináljon az ember? sírjon?:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!