Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért csinálja mibdig ezt a...

Miért csinálja mibdig ezt a bátyám? :/

Figyelt kérdés
akármikor csinálok valamit tiszta vidám vagyok h azt csinálom ...tökre nagy az önbizalmam meg ilyesmi aztán jön a bátyám és el rontja ... MINDIG ! pl: nem rég kiakartam vágni a nadrágom szakadtra ... màr elis kezdtem volna mert hát kézvoltam a bejelölésekel erre meglátta a bátyám és elkezdet basztatni h tisztára ugynéznék ki benne mint egy csõves ... nagyon szarul éreztem magam elōszōr nem is gondoltam volna h igaz de mivan ha mások is ezt gondolják ? akkor égne a pofáról a bōr ... a bátyámnak általában elmondja ha valami rosszul néz ki rajtam ... de ez sokszor van . valyon azért mert csak a kishuga vagyok és nembirja ki anélkül h basztatna vagy csak igazat mondja ? de ha az igazat mondaná akkor az ismeröseimnek mért tetszenek a cuccaiam ?
2012. aug. 10. 03:41
 1/5 A kérdező kommentje:
mindig *
2012. aug. 10. 03:42
 2/5 A kérdező kommentje:
grah :@ csak most olvasom vissza és amm ... bocs h elirtam pár dolgot gyorsan irtam ...
2012. aug. 10. 03:44
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
lehet h a tesódnak nem tetszik a stílusod,és csak őszintén elmondja a véleményét.am ha igazi jellem vagy,és nem csak 1 divatmániás hóbortos kiscsaj akkor meghallgatod a tesódat,végiggondolod amit mond,és ha neked tetszik úgy a gatyád akkor kivágod és felveszed.ennyi!
2012. aug. 10. 03:53
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Már miért néznél ki úgy mint egy csöves? Ahhoz ennél jóval több kell. Öltözz úgy ahogy neked tetszik és kész!
2012. aug. 10. 06:00
 5/5 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat :) és igaz :33 ha nekem tetszik akkor mért ne vehetném fel :D
2012. aug. 10. 11:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!